Hallgeir Ø
3,0 av 5 boblerAnmeldt 10. aug. 2020via mobile enheter
CIC Hospitality, OwnerScandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. aug. 2020
Hei Hallgeir,

tusen takk for din tilbakemelding.
Vårt mål er at alle gjester skal ha en god opplevelse av Scandic syv søstre.
Denne gangen har vi ikke lykkes i veien mot vårt mål, jeg vil derfor komme med en personlig unnskyldning til deg.

Jeg kan informere om at nødvendige tiltak er gjort for å bedre servicen på vårt hotell, og håper du har lyst til å prøve ut vårt produkt på et senere tidspunkt.

Igjen, beklager for den skuffende opplevelsen du hadde hos oss, slik skal det ikke være.
Dobbeltrom
0.6 km fra Scandic Syv Søstre
0.6 km fra Scandic Syv Søstre
0.0 km fra Scandic Syv Søstre
40.6 km fra Scandic Syv Søstre
75.3 km fra Scandic Syv Søstre
Kjæledyr tillatt
36.7 km fra Scandic Syv Søstre
Use Polarcamp’s rental boats for fishing, island-hopping or adventures. Photo: TV Klipp
60.0 km fra Scandic Syv Søstre
74.6 km fra Scandic Syv Søstre
49.8 km fra Scandic Syv Søstre
Se flere hoteller i Sandnessjøen
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise, men vi kommer absolutt tilbake. Veldig hyggelig hotell. Flotte rom. Spiste middag i restauranten og maten smakte nydelig. Vi spiste hamburgere, fiskesuppe og fish & chips. Travelt for de ansatte, men vi koste oss. Takk for oss.

Takk, CathrineTravel
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei Cathrine, tusen takk for din tilbakemelding.

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service både ved bestilling av rom og ved ankomst. Fikk ikke opplyst om at vi måtte bestille på forhånd hvis vi skulle spise middag. Vi fikk da ikke mat. VELDIG treg og lite hyggelig service ved ankomst.

Takk, oddruna2018
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Addruna, tusen takk for din tilbakemelding.

Vår restaurant har en kapasitet om ikke kan overstiges, dersom samtlige av våre sitteplasser er besatt har vi ikke mulighet til å være fleksible grunnet pandemien. Vi vil selvsagt at alle våre gjester skal få muligheten til å spise hos oss, men det lar seg ikke gjøre når vi er fullbooket.

Vi tar med oss din tilbakemelding, slik at vi kan være enda tydeligere i vår kommunikasjon.

Vårt personalet skal alltid gjøre sitt ytterste for å etterleve våre standarder og gi gjesten et godt opphold, denne gangen har vi sviktet i vår servicelevaranse som er svært beklagelig. Jeg må personlig få lov til å unnskylde din opplevelse hos oss.

Jeg håper at vi på et senere tidspunkt kan ta deg imot og rette opp ditt inntrykket du har av oss:
i mellomtiden ønsker jeg deg en riktig god sommer!

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Skulle sjekke inn på hotellet, men de sa at rommet ikke var klart og at vi skulle få beskjed. Etter 6 timer spurte vi, og da var rommet klart uten at de sa i fra om det. Fikk ingen unnskyldning for at det hadde tatt så lang tid, og har heller ikke fått noe avslag på prisen.

Takk, rubjoh

Hei Rubjoh, tusen takk for din tilbakemelding.
Her har vi dessverre sviktet i vår serviceleveranse ved å ikke gi deg beskjed.

Fra klokken 15;00 skal alle våre gjester få tilbud om rom. Vi kan ikke garanetre innsjekk tidligere, men vi gjør alltid det vi kan for å tilpasse oss gjester som kommer tidligere, hva som er mulig å få til vil variere basert på tidspunktet andre gjester sjekker ut og etterspørselen vi har på hotellet den respektive dagen.

Vi ønsker deg gjerne som gjest igjen neste gang du skal forbi Sandnessjøen, gi beskjed dersom du kommer tidlig slik at vi kan ha et rom klart til deg.

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi har bodd to netter på Syv søstre midt i turistsesongen. Hotellet var fullt, med mange gjester som var interessert i fjelltur. Vi hadde en flott fjelltur og gledet oss til en kald øl i baren ved retur til hotellet. En søndag midt i ferien var imidlertid baren stengt og forklaringen var at det ikke var mulig å finne bemanning til baren. Restauranten var også stengt. Sandnessjøen har et dårlig restauranttilbud og det var f.eks. to timers ventetid på pizza hos Herr Petter. Jeg synes det er underlig at ikke hotellet er interessert i å holde disse tilbudene åpne for et fullt hotell. Vi møtte mange av hotellets gjester i fjellet og jeg er helt sikker på at flere enn oss ville satt pris på mat og drikke etter en lang dag i fjellet. Hotellet er greit nok ellers, men korona-tiltakene i frokostrestauranten var ganske fraværende.

Takk, Nina_Osl0

Hei Nina, tusen takk for din tilbakemelding!

Det er svært beklagelig at du ikke fikk oppleve vår restaurant og muligheten til å ta deg en øl.
Vårt restauranttilbud har vært redusert grunnet pandemien, men du skal uansett ha muligheten til å få kjøpt deg en kald øl hos oss, det er beklagelig at vi ikke har vært nok løsningsorienterte her.

Vi jobber kontinuerlig med våre korontatiltak og følger FHI sine retningslinjer til buffèt. Basert på din tilbaekmelding skal vi ta en grundigere vurdering på de tiltak som er gjort.

Vi håper å se deg igjen på et senere tidspunkt i vår restaurant etter en lengre fjelltur.
I mellomtiden ønsker vi deg en riktig god sommer!

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Freshe rom og bad. God frokost og hyggelige bar og restaurant. Veldig sentralt og fint plassert. Lite minus for ikke parkeringsløsninger. Vi måtte stå på betalingsparkering og sørge for å betale mellom 9 og 16. Overhørte gjest som hadde fått bot. Det er kjedelig

Takk, 580karib

Hei 580karib, tusen takk for at du har delt din tilbakemelding med reisende fra hele verden!

Vi har dessverre ikke mulighet for parkeringsløsninger til alle våre gjester, noe vi selvfølgelig kunne ønske at vi tilbydde.

Det er veldig hyggelig at du roser vår gode frokost og innbydende fellesarealer.