Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
ScandicHotels.com
USD 167
Vis tilbud
eDreams
FindHotel
Priceline
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (285)
Filtrer anmeldelser
286 resultater
Vurdering fra reisende
95
98
55
28
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
95
98
55
28
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 286 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020

Det manglet et hei og et smil i resepsjonen ved innsjekking.
Hotellet ligger sentralt til, men er litt for dyrt ift hva man får igjen.

Skuffende at det ikke finnes kaffemaskin i resepsjonen sånn som man får på veldig mange andre Scandic hotell. Det er ingen god løsning med kaffekanner med trakterkaffe, som stor sett er tomme, og som alle gjestene må ta på i disse koronatider.

Skuffende at det på søndag både er stengt i restauranten og i baren. Skulle gjerne hatt mulighet til å kjøpe noe å drikke i baren. Restauranttilbudet i Sandnessjøen er svært begrenset, så det var ingen anbefalinger å få i resepsjonen.

Litt vanskelig å finne parkering, da det var mye folk i sentrum som hadde parkert både foran og bak hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Birgit, tusen takk for din tilbakemelding.

Vi streber hver dag etter å gi våre gjester en god hotellopplevelse, og det starter i det du skal sjekke inn.
På dette området har vi sviktet, og jeg må virkelig beklage for svikt i vår service.
Det er utført nødvendige tiltak som skal sikre at du og andre gjester ikke skal ha samme opplevelse igjen.

Som du nevner er vår restaurant stengt på søndager, men basert på din tilbakemelding ser vi på alternativer til servering også på søndager.

Jeg håper å se deg tilbake på et senere tidspunkt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Sur resepsjonist som tydeligvis ikke var glad i verken jobben sin eller gjester. Skulle sjekke inn ca 19.30. Jenta i resepsjonen datt ned på stolen. Trykte inn navnet mitt før hun i ca 30 sekunder ble sittende å se dumt på sin kollega som sto i telefonen. Vi fikk beskjed om å vente da rommet muligens ikke var klart, 1930???? Ingen velkommen eller beklagelse eller tilbud om kaffe mens man venter. Ikke et sted man føler seg velkommen som gjest.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 675hallgeir_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Hallgeir,

tusen takk for din tilbakemelding.
Vårt mål er at alle gjester skal ha en god opplevelse av Scandic syv søstre.
Denne gangen har vi ikke lykkes i veien mot vårt mål, jeg vil derfor komme med en personlig unnskyldning til deg.

Jeg kan informere om at nødvendige tiltak er gjort for å bedre servicen på vårt hotell, og håper du har lyst til å prøve ut vårt produkt på et senere tidspunkt.

Igjen, beklager for den skuffende opplevelsen du hadde hos oss, slik skal det ikke være.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise, men vi kommer absolutt tilbake. Veldig hyggelig hotell. Flotte rom. Spiste middag i restauranten og maten smakte nydelig. Vi spiste hamburgere, fiskesuppe og fish & chips. Travelt for de ansatte, men vi koste oss. Takk for oss.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CathrineTravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei Cathrine, tusen takk for din tilbakemelding.

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service både ved bestilling av rom og ved ankomst. Fikk ikke opplyst om at vi måtte bestille på forhånd hvis vi skulle spise middag. Vi fikk da ikke mat. VELDIG treg og lite hyggelig service ved ankomst.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, oddruna2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Addruna, tusen takk for din tilbakemelding.

Vår restaurant har en kapasitet om ikke kan overstiges, dersom samtlige av våre sitteplasser er besatt har vi ikke mulighet til å være fleksible grunnet pandemien. Vi vil selvsagt at alle våre gjester skal få muligheten til å spise hos oss, men det lar seg ikke gjøre når vi er fullbooket.

Vi tar med oss din tilbakemelding, slik at vi kan være enda tydeligere i vår kommunikasjon.

Vårt personalet skal alltid gjøre sitt ytterste for å etterleve våre standarder og gi gjesten et godt opphold, denne gangen har vi sviktet i vår servicelevaranse som er svært beklagelig. Jeg må personlig få lov til å unnskylde din opplevelse hos oss.

Jeg håper at vi på et senere tidspunkt kan ta deg imot og rette opp ditt inntrykket du har av oss:
i mellomtiden ønsker jeg deg en riktig god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Skulle sjekke inn på hotellet, men de sa at rommet ikke var klart og at vi skulle få beskjed. Etter 6 timer spurte vi, og da var rommet klart uten at de sa i fra om det. Fikk ingen unnskyldning for at det hadde tatt så lang tid, og har heller ikke fått noe avslag på prisen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, rubjoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Rubjoh, tusen takk for din tilbakemelding.
Her har vi dessverre sviktet i vår serviceleveranse ved å ikke gi deg beskjed.

Fra klokken 15;00 skal alle våre gjester få tilbud om rom. Vi kan ikke garanetre innsjekk tidligere, men vi gjør alltid det vi kan for å tilpasse oss gjester som kommer tidligere, hva som er mulig å få til vil variere basert på tidspunktet andre gjester sjekker ut og etterspørselen vi har på hotellet den respektive dagen.


Vi ønsker deg gjerne som gjest igjen neste gang du skal forbi Sandnessjøen, gi beskjed dersom du kommer tidlig slik at vi kan ha et rom klart til deg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser