Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ScandicHotels.comUSD 167
Hotels.comUSD 166
eDreamsUSD 167
FindHotelUSD 167
PricelineUSD 167
Agoda.comUSD 166
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (285)
Filtrer anmeldelser
285 resultater
Vurdering fra reisende
94
98
55
28
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
94
98
55
28
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 285 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Fin utsikt, ble oppgradert grunnet bryllupsreise. Gjennomsnittlig frokost. Eneste ulempe var at kortene til døren ikke fungerte. Resepsjonisten låste oss inn. Ble fortalt tre ganger at dette ville fikses av seg selv etter kort tid. Kom tilbake etter å ha spist middag og det fungerte fortsatt ikke.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, synnove94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei Synnøve, først og fremst, gratulerer så mye med gjennomført bryllup!

Vi er takknemlig for at Scandic syv søstre ble valgt til denne reisen.

Det er selvsagt ikke slik at dørene ikke skal fungere, det er viktig for oss at våre gjester har et sømløst opphold. Jeg vil personlig beklage for manglende leveranse av vår service.

Jeg håper og er selvsikker på at våre ansatte tok godt hånd om dere under deres opphold.
Dere er hjertelig velkommen på et senere tidspunkt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte overnatting her på vår reise via kystriksveien. Litt utfordring med å få aktivert romnøkkel, men resepsjonisten fulgte opp i etterkant. Litt skuffende at det ikke var fersk kaffe tilgjengelig, bare lunken fra kanne. Rommet vårt hadde god størrelse også badet, og var tydelig tilpasset rullestol brukere. Toalettet var litt for høyt og toalettpapir-holder veldig lavt plassert. Bare småting, men litt irriterende. Det var bare 1 heis som fungerte og med rom i 8. Etasje var det et lite handikap.
Frokosten var innholdsrik og god. Betjeningen var vennlige og imøtekommende.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Kjetil,

tusen takk for at du har delt din tilbakemelding med oss og andre reisende.
Det er veldig hyggelig at du roser vårt personalet, vår absolutt viktigste ressurs.

Vi håper at du på en senere anledning vil vende tilbake til Sandnessjøen, du er hjertelig velkommen til å utforske flere av våre romkategorier.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Det manglet et hei og et smil i resepsjonen ved innsjekking.
Hotellet ligger sentralt til, men er litt for dyrt ift hva man får igjen.

Skuffende at det ikke finnes kaffemaskin i resepsjonen sånn som man får på veldig mange andre Scandic hotell. Det er ingen god løsning med kaffekanner med trakterkaffe, som stor sett er tomme, og som alle gjestene må ta på i disse koronatider.

Skuffende at det på søndag både er stengt i restauranten og i baren. Skulle gjerne hatt mulighet til å kjøpe noe å drikke i baren. Restauranttilbudet i Sandnessjøen er svært begrenset, så det var ingen anbefalinger å få i resepsjonen.

Litt vanskelig å finne parkering, da det var mye folk i sentrum som hadde parkert både foran og bak hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Birgit, tusen takk for din tilbakemelding.

Vi streber hver dag etter å gi våre gjester en god hotellopplevelse, og det starter i det du skal sjekke inn.
På dette området har vi sviktet, og jeg må virkelig beklage for svikt i vår service.
Det er utført nødvendige tiltak som skal sikre at du og andre gjester ikke skal ha samme opplevelse igjen.

Som du nevner er vår restaurant stengt på søndager, men basert på din tilbakemelding ser vi på alternativer til servering også på søndager.

Jeg håper å se deg tilbake på et senere tidspunkt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Sur resepsjonist som tydeligvis ikke var glad i verken jobben sin eller gjester. Skulle sjekke inn ca 19.30. Jenta i resepsjonen datt ned på stolen. Trykte inn navnet mitt før hun i ca 30 sekunder ble sittende å se dumt på sin kollega som sto i telefonen. Vi fikk beskjed om å vente da rommet muligens ikke var klart, 1930???? Ingen velkommen eller beklagelse eller tilbud om kaffe mens man venter. Ikke et sted man føler seg velkommen som gjest.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 675hallgeir_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Hallgeir,

tusen takk for din tilbakemelding.
Vårt mål er at alle gjester skal ha en god opplevelse av Scandic syv søstre.
Denne gangen har vi ikke lykkes i veien mot vårt mål, jeg vil derfor komme med en personlig unnskyldning til deg.

Jeg kan informere om at nødvendige tiltak er gjort for å bedre servicen på vårt hotell, og håper du har lyst til å prøve ut vårt produkt på et senere tidspunkt.

Igjen, beklager for den skuffende opplevelsen du hadde hos oss, slik skal det ikke være.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise, men vi kommer absolutt tilbake. Veldig hyggelig hotell. Flotte rom. Spiste middag i restauranten og maten smakte nydelig. Vi spiste hamburgere, fiskesuppe og fish & chips. Travelt for de ansatte, men vi koste oss. Takk for oss.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CathrineTravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CIC Hospitality, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei Cathrine, tusen takk for din tilbakemelding.

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser