Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Scandic Hotels
kr 1 301
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (370)
Filtrer anmeldelser
370 resultater
Vurdering fra reisende
152
117
60
31
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
117
60
31
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 370 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2022

flott beliggenhet og fantastisk utsikt mot skjøen. Stort superior rom med god seng,
manglet kjøleskap .
skal en spise middag der må man reservere bord først, noe de ikke opplyser om ved ankomst -
så vi måtte gå fra bordet uten å få bestilt mat, flaut for Skandic

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Adventure60837758738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per-Kristian Nystad, Daglig leder på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2022

HEi. Takk for tilbakemelding. Takk for at du bodde hos oss. Jeg ser angående restauranten så var det veldig beklagelig. Vi har mye nytt personal, og som jeg ser behøver man ikke å forhåndsbesille bord. Er det fullt så informere man i resepsjonen, men vi tar dette videre internt og ønsker dere velkommen tilbake så skal dere få oppleve god mat fra oss...... ta kontakt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2022

Meget god frokost, utrolig god mat på resturanten. Prøv kokken selvfisket kveite👌👌. God servic og hyggelige ansatte. Et lite minus er lite utvalg av tv kanaler, særlig gratiskanaler med Norsk tippeliga.

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, lgb26
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Syv Søstre, Owner på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Takk for god tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2022

Ble bestillt superior rom, da vi kom fikk vi utdelt er såkalt superior rom i 3 etasje. Vil på ingen måte påstå at dette var et superior rom, men heller ett litt større dobbeltrom. Rommet vi ble tildelt fantes ikke lik noen av bildene som var da vi bestilte et superiorom. Så vær obs og forbedret på at rommet du møter vil mest sannsynligvis ikke samsvare med bildene, og spesielt ikke i høysesonger!!

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mathildeh419
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per-Kristian Nystad, Daglig leder på Scandic Syv Søstre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2022

Hei Mathilde

Takk for tilbakemelding. Sa dere til i resepsjonen om dette ? Høres ut som noe har gått galt her altså.. det er beklagelig. Ta kontakt på mail

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2022

Scandic Syv Søstre Apartments et et godt og billig alternativ hvis oppholdet skal vare en stund. Her kan man lage maten selv i et godt utstyrt kjøkkenhjørne. Ligger meget sentralt. Utsikten mot kaia og øyene er fantastisk.

Dato for oppholdet: februar 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, PaalMadsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mars 2022

Dato for oppholdet: mars 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser