Tigerhopp
40.6 km fra Scandic Syv Søstre
75.3 km fra Scandic Syv Søstre
Kjæledyr tillatt
36.7 km fra Scandic Syv Søstre
Polarcamp is a fishing camp on the Arctic Circle with excellent fishing grounds. Photo: Dan Lang
60.0 km fra Scandic Syv Søstre
74.6 km fra Scandic Syv Søstre
49.8 km fra Scandic Syv Søstre
Se flere hoteller i Sandnessjøen
Anmeldt 4. november 2023

Så servicevennlige medarbeidere som Rica har i Sandnessjøen bør de være storfornøyde med! Alle som jobber der! Vi bodde fra fredag til søndag, og storkosa oss hvert eneste minutt! Fikk rabatt til Helgelandsbadet fra de i resepsjonen. Anbefaler badet òg.

Dato for oppholdet: november 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, janneelin
Anmeldt 29. august 2023 via mobile enheter

Har bodd her mange ganger tidligere, så rom og hotell er absolutt godkjendt. Spiste Boknafisk i restauranten, og den var flott presentert og nydelig på smak. Servitøren hadde humor og arbeidsglede gjorde middagen til en flott avslutning på en lang arbeidsdag.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, alfmagne
Anmeldt 16. august 2023 via mobile enheter

Flotte rom, hyggelig betjening og fantastisk middagsmat i restauranten! Alt i alt en flott opplevelse. Minus for at det ikke var aircondition på rommet. Det er kanskje ikke så ofte behovet melder seg på disse kantene, men det gjorde det denne dagen!

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Linn T
Anmeldt 3. august 2023 via mobile enheter

Et av de få hotell som scorer fullt ut på service!!
Resepsjon - effektiv og hjelpsom innsjekk. Hjalp alltid til med et smil, uansett spørsmål eller praktisk hjelp.
Frokost - en veldig bra frokost der vi opplevde at de ansatte fylte på hele tiden, det manglet ikke på noe. Smilende og blide!
Restaurant - en god meny med fokus på lokale råvarer og mat. Serviceinnstilt og kunnskapsrik servitør. Maten var fantastisk bra!!
Rommet var fint og rent. Vi hadde Fantastisk utsikt mot havn og Dønna.
Hotellet har god standard og det er fint og rent overalt. Anbefales på det sterkeste!!

Positivt med badeanlegg i hotellet, det var godt å få bade, ta badstu og boblebad dagen da været ikke var på det beste.
Vi bodde i 4 netter (vi utvidet med en natt da det var så bra) og stortrivdes med alt Sandnessjøen hadde å by på.

Romtips: Hotellet har egen parkering, som du må få gjennom resepsjon - Hvis det er ledig. Ellers så er det bra med parkeringsplasser mot betaling
Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, 583sirih