Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt👌🏼”
Anmeldelse av Restaurant Soprano AS

Restaurant Soprano AS
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Sandnessjøen
Prisklasse: USD 4 - USD 34
Kjøkken: Italiensk
Beskrivelse: Velkommen til «en smak av Italia» hos oss får du nydelig mat servert i en koselig og rustikk atmosfære. Velkommen skal du være!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til «en smak av Italia» hos oss får du nydelig mat servert i en koselig og rustikk atmosfære. Velkommen skal du være!
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Var i Sandnessjøen 31. Juli, stoppet først innom ca kl 13 for å kjøpe noe å drikke. Jeg kjøpte en cider og servitøren ville da se legitimasjon, kort tid etter kom han med både drikke til hele gjengen og kake til meg (siden han så at jeg hadde bursdag).
Veldig trivelig gjeng, som er kjempe serviceinnstilt! Senere kom vi tilbake for å spise middag, å alle retter er perfekt tilberedt og man får mye for pengene.
Vi pleier alltid å spise på soprano, fordi det er god mat og både flinke kokker og servitører
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Y1138EWj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (202)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3539 av 202 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020

Vi besøkte dette stedet første gang i 2015, og vi kan bekrefte at det fortsatt er god mat og service her. Vi var 3 personer og spiste 3 kjøttretter som alle var meget gode. Valget av huset vin var også god.

Kan fortsatt anbefale dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, OJS1960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Måtte vente på bord så da tyder det jo på bra mat. Bestillte coca Cola UTEN isbiter og fikk med isbiter. vi bestillte Lasagne Og pasta Carbonara. Jeg fikk Lammecarré i stedet og måtte vente så lenge at mannen min var ferdig med sin rett. Og lasagnen var skuffende- alt for mye væske, så nesten ut som ei suppe. Fikk dog 30% rabatt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Mye folk som medførte litt ventetid, men god stemning. Kanskje litt trangt i lokalet, men ikke sjenerende med høy lyd eller dårlig klima. Godt med betjening som var raske med å ta bestilling.

Meget god mat, står absolutt til forventningene for en restaurant. Vår gruppe prøvde, pizza og biff. Nydelig!

Anbefaler å ta turen innom om man er i Sandnessjøen for et godt måltid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, h_vardl755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Når du ber en kelner om å få en liten karaffel av husets vin for en person, og han kommer med en karaffel som inneholder nesten en hel flaske, da ber du på nytt om å få en liten karaffel. Hva skjer? Jo, han begynner å krangle om størrelsen på karafler. Og det skjer på en mellomting mellom norsk og polsk, delvis uforståelig. Det holder ikke. Jeg nektet å betale for annet enn en liten karaffel som passet mitt måltid. Han måtte gi seg. Naturligvis. Dagen etter fikk vi en hyggeligere behandling, og en betjening som viste omtanke. Det er skuffende når en brukbar restaurant i Sandnessjøen ikke kan servere et skikkelig fiskemåltid - lokalisert midt i Norges fiskematfat. Argumentet var at folk har fisk hjemme og trenger ikke fisk når de går ut for å spise. Og det sies når byen er full av turister og hovedbasen for norsk oljevirksomhet i nord ligger i byen. Shame on you!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Holmestrand_yvind_K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Soprano AS, så også på

Har du vært i Restaurant Soprano AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din