Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj med pizza”
Anmeldelse av Restaurant Soprano AS

Restaurant Soprano AS
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Sandnessjøen
Prisklasse: USD 4 - USD 35
Kjøkken: Italiensk
Beskrivelse: Velkommen til «en smak av Italia» hos oss får du nydelig mat servert i en koselig og rustikk atmosfære. Velkommen skal du være!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til «en smak av Italia» hos oss får du nydelig mat servert i en koselig og rustikk atmosfære. Velkommen skal du være!
Anmeldt 17. august 2020

Endelig fikk vi tida til å stikke innom Sopranos for å se hva dette egentlig et for slag restaurant. Har gått forbi mange ganger.
Vi sjekket lunsjmenyen og besdtemte oss for hver vår pizza. Og det var meget vellykket. Tynn sprø bunn med akkurat nok fyll, slik det passer oss. Hyggelig betjening men litt lite folk, kanskje koronaen har skylda.
Tok en titt på kveldsmenyen og det er klart at vi må tilbake hit og smake på noen av de italienske rettene de reklamerer med en kveld det passer.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, PerTore
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (202)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3337 av 202 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Hadde store forventninger utfra tidligere omtaler. Kona valgte en burger og jeg valgte pasta carbonara. God, hyggelig og rask service, maten kom forholdsvis raskt og samtidig.
Jeg hadde bedt om litt sterkere carbonara, utfra at denne muligheten stod i menyen, men dette ble ikke levert, samtidig var medfølgende brød litt lite varmt, virket ikke helt ferskt.
Gode smaker ellers, god burger og chips, pastaen var god og betjeningen var vennlig og hyggelig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Var i Sandnessjøen 31. Juli, stoppet først innom ca kl 13 for å kjøpe noe å drikke. Jeg kjøpte en cider og servitøren ville da se legitimasjon, kort tid etter kom han med både drikke til hele gjengen og kake til meg (siden han så at jeg hadde bursdag).
Veldig trivelig gjeng, som er kjempe serviceinnstilt! Senere kom vi tilbake for å spise middag, å alle retter er perfekt tilberedt og man får mye for pengene.
Vi pleier alltid å spise på soprano, fordi det er god mat og både flinke kokker og servitører
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Y1138EWj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Vi besøkte dette stedet første gang i 2015, og vi kan bekrefte at det fortsatt er god mat og service her. Vi var 3 personer og spiste 3 kjøttretter som alle var meget gode. Valget av huset vin var også god.

Kan fortsatt anbefale dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, OJS1960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Måtte vente på bord så da tyder det jo på bra mat. Bestillte coca Cola UTEN isbiter og fikk med isbiter. vi bestillte Lasagne Og pasta Carbonara. Jeg fikk Lammecarré i stedet og måtte vente så lenge at mannen min var ferdig med sin rett. Og lasagnen var skuffende- alt for mye væske, så nesten ut som ei suppe. Fikk dog 30% rabatt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Soprano AS, så også på

Har du vært i Restaurant Soprano AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din