Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tid for Italia”
Anmeldelse av Restaurant Soprano AS

Restaurant Soprano AS
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Sandnessjøen
Prisklasse: USD 3 - USD 29
Kjøkken: Italiensk
Beskrivelse: Velkommen til «en smak av Italia» hos oss får du nydelig mat servert i en koselig og rustikk atmosfære. Velkommen skal du være!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til «en smak av Italia» hos oss får du nydelig mat servert i en koselig og rustikk atmosfære. Velkommen skal du være!
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Etter 5 dager med fisk ble valget enkelt. Nr 2 i Sandnessjøen var valget enkelt. Nydelig mat, god service, korrekt temperatur på vinen. Takk.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Trond P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 209 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og service- anbefales vi spiste nydelig pizza og Club candvich i går- vi ble så fornøyd at lunsjen ble lagt her også- tiramisu til dessert- himmelsk

Dato for besøk: august 2021
Takk, MaritHelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Flott sted som ligger sentralt.
Bra meny - vi fikk begge nydelig mat.

Eneste negative var at lokalet var varmt og at man måtte gå til baren for å betale.
I disse covid tider burde man kommet med terminal til bordet.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 2512henning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Rent, pent og delkat.

Behagelig og god atmosfære.

De ansatte er profesjonell, behagelig og hyggelig.

God mat og bra utvalg.

Frister til gjentakelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, VentureVixenC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Ofte når en spiser ute ankommer maten bordet i beste fall lunken. Det er ikke tilfellet om man bestiller ovnsbakt kveite på Soprano. Tyggemotstand i poteter og grønnsaker og brennheit kveite i smakfull hvilløkssaus.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, jantesays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Soprano AS, så også på

 

Har du vært i Restaurant Soprano AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.