Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Petter Dass og Alstad kirke

Hyggelig guide. Synd vi ikkekunne komme inn i bygning og kirke. Litt overdrevet at det ikke var... les mer

Anmeldt 23. juni 2021
Torill S
,
Kiel, Tyskland
via mobile enheter
Flott utstilling

Hyggelig betjening som kan masse om historien på stedet. Flott utstilling i nydelige lokaler... les mer

Anmeldt 11. desember 2019
Torbjørn G
via mobile enheter
Les alle 58 anmeldelsene
  
Anmeldelser (58)
Filtrer anmeldelser
58 resultater
Vurdering fra reisende
27
26
3
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
26
3
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 58 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Mist i beste ferietiden presterer de å holde stengt på mandager og tirsdager. Parkeringsplassen er halvfull med folk som virrer rundt og ikke tror sine egne øyne. Trodde man var stolt av Petter Dass og det flotte bygget og ville vise dette frem. Håpløst dårlig prioritering

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott bygg med påkostet, men lite pedagogisk oppbygget og kjedelig utstilling. Både store og små gikk veldig fort lei.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, KarolineHoibo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening som kan masse om historien på stedet. Flott utstilling i nydelige lokaler. Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Torbjørn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Flott museum i et flott bygg. Fin utsikt fra overetasjen. Kirka og bygningene rundt var også flotte. Kafeteria var dårlig. Disken inneholdt et par kaker, ellers kunne de by på middag. Vi kom for lunsj, men de hadde ikke det.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Et hyggelig besøk i prestegården og kirken, et enkelt live teater og privat omvisning i kirken av presten.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Sisselbl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser