Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 15:30
Se gjennom høydepunkter
Flott arkitektur

Det mest spennende med dette museet er arkitekturen og beliggenheten. Utstillingen om Petter Dass... les mer

Anmeldt 4. juli 2022
214cathrineh
,
Skedsmokorset, Norge
Petter Dass og Alstad kirke

Hyggelig guide. Synd vi ikkekunne komme inn i bygning og kirke. Litt overdrevet at det ikke var... les mer

Anmeldt 23. juni 2021
Torill S
,
Kiel, Tyskland
via mobile enheter
Les alle 60 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
27
27
3
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
27
3
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 60 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2022

Det mest spennende med dette museet er arkitekturen og beliggenheten. Utstillingen om Petter Dass og kirkehistorien består for det meste av bilder med forklaring. Det var også en temporær utstilling av Lisa Aisatos bilder. Litt skuffende at prestegården var stengt. Men kirken var åpen! Vi spiste lunsj i den lyse, fine kafeen. Fiskeburgeren var veldig liten, nesten som et rundstykke med en fiskekake i, men sommertallerkenen var god og passe stor. At været var fint dro opp stemningen et ekstra hakk.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 214cathrineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Hyggelig guide.
Synd vi ikkekunne komme inn i bygning og kirke. Litt overdrevet at det ikke var mulig
Da var det dyrt når man ikke får full pakke. Men kommune sparer vel penger på covid
Omvisningen varte i 10 min

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Torill S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Flott museum og stilig beliggenhet.
Se filmen også !
Beregn ca 1 -1,5 time til besøket
Kirken fikk vi ikke sett pga Covid

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, thomassM9203QZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Mist i beste ferietiden presterer de å holde stengt på mandager og tirsdager. Parkeringsplassen er halvfull med folk som virrer rundt og ikke tror sine egne øyne. Trodde man var stolt av Petter Dass og det flotte bygget og ville vise dette frem. Håpløst dårlig prioritering

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott bygg med påkostet, men lite pedagogisk oppbygget og kjedelig utstilling. Både store og små gikk veldig fort lei.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, KarolineHoibo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser