Turen som må oppleves før man dør

Storslått natur i nydelig vær. Hvis ikke turen over de syv søstre tar pusten fra deg, gjør utsikten... les mer

Anmeldt 28. september 2021
Magjo92
910 høydemeter men forholdsvis lettgått tur hvis man er litt turvant

Vi fikk til Stortind (Breitind) som er en av de Syv Søstre. Den ligger 910 moh. Turen er... les mer

Anmeldt 7. juni 2021
Norw50
Sandnes, Norge

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Ankomsten begynte dårlig, de hadde ikke fått registrert bestillingen, merkelig. De fikk til slutt ordnet et budsjett rom, her luktet det gammel røyk å var godt nedslitt, men en fantastisk utsikt hjalp på humøret. Vi ble også lovet et bedre rom til natt nr 2. Betjeningen var hyggelig å prøvde så godt de kunne å ordne opp i situasjonen. Får håpe dette er et sjeldent tilfelle.
Hotellet er ellers et enkelt helt tradisjonelt hotell. Anbefales som helt greit, men husk å dobbeltsjekk bookingen.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, runeh673
Anmeldt 11. august 2018

Jeg hadde som mål å gå topptur til Skjerdingen (1.034 meter over havet), som er en av "de syv søstre" . Turen starter gjennom et lite skogsområde, før man starter selve oppstigningen. Mye "glatt" svaberg-ligende fjell i starten, hvor man virkelig får testet leggmuskulaturen i beinene. Mot slutten er det mye forsering av store steiner før man når toppen. Tur/ retur ca.6 timer med pause.

Takk, rune_bergmann
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Her er det 7 topper man kan bestige. For de aller sprekeste kan de tas på en tur. Eller hvis man har litt tid så kan man ta en og en. Varierer fra ganske enkelt til mye klatring så det er turer for noen og enhver.

Takk, mortenn738
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk utsikt. Bilde tatt fra Riksveien og en flott rasteplass.
Går båt dit. Satser på å ta den på vei nedover.

1  Takk, LarsH35
Anmeldt 10. juli 2018

Jeg var SÅ heldig, fantastisk SOL, 24 varmegrader da jeg kjørte over den majestetiske Helgelandsbrua mot de syv søstre. Kjørte på GPS og fant en grei parkering, stien oppover er godt merket og forklart. Nydelig terreng, litt klatring oppover, plutselig en oppdemmet dam og jeg tok av meg støvlene og lot bena kjøle seg i herlig vann mens jeg spiste matpakken min OG så utover landskapene. Det er herlig utsikt, klukkende vann og det var HELT stille. Fantastisk, uforglemmelig !! For meg var det 6,5 times rolig tur. Neste dag var det 12 grader, regn og tåke.

3  Takk, 2Reisende1