Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kul bru!

En kul og annerledes bru som ser ut til å ende rett i havet. Fantastisk innkjøring til Sandnessjøen.

Anmeldt 21. juli 2020
Tommy I
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Tur

Fint før dem som liker å fiske . Å bare slappe litt av kort vei til Sandnessjøen om man skulle... les mer

Anmeldt 12. april 2020
Runil
,
Buskerud, Norge
via mobile enheter
Les alle 33 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
21
9
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
9
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 33 anmeldelser
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Jeg kjørte over denne flotte bruen i dag. Den er vakkert designet og utsikten er vakker. Vi hadde 15 s vind, men merket det ikke på vei over.?

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2018 via mobile enheter

Helgelandsbrua kjører en over like før en kommer inn til Sandnessjøen nordfra. Den er imponerende å se på, den er 1065 lang og krysser Leirfjorden. Det er rasteplass på begge sider av brua og jeg anbefaler å stoppe å se på brua og den flotte naturen rundt.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Når du kommer fra innlandet og skal ut på kystriksveien, må du passere Helgelandsbrua før du ankommer Sandnessjøen. Jeg garanterer deg et nydelig skue uansett hvordan været er. Selve brua er fantastisk konstruert og du får et vakkert utsyn både over fjord og fjell. Rett fram og til venstre ligger den vakre fjellkjeden «De syv søstre», og til høyre kan du nyte synet av «Dønnamannen» samt litt av den vakre skjærgården vi har her på Helgeland. Et besøk på disse kanter er vel verdt å ta!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Laila Helene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2017 via mobile enheter

Dette er en flott bru som er inngangen til Helgeland .

Utsikten mot fjellkjeden de syvsøstre slår deg rett i ansiktet da man kjører over broen når man kommer fra Mosjøen.

Er du glad i å fotografere så er dette riktig spot!

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, thomaslH117QK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Dette er en flott bru som er verd en stopp. Det er muligheter for å stoppe og kjøre av på begge sider.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser