“Middag”

Maria's Restaurant and Pizzabar
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Volda
Anmeldt 6. august 2019

Hyggelig kelner, rask servering, men kelneren misforstod bestillingen min flere ganger, men det ble riktig tilslutt. Maten var god, men alt for lite grønnsaker. Biff middag. En halv sjampingnon, en bitteliten gulrotbit, litt brokkoli...det var stusselig.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Kaiakk1

Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Vi var 6 voksne som bestilte forskjellige typer biff. Rikelig og god mat. God og sprø pommes frites. «Kaffien spanderer vi», fikk vi beskjed om da vi skulle betale. Vi har vært her flere ganger og kommer helt sikkert igjen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, annerZ8191ER
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Ikkje ferske råvarer. Fin utsikt. Okei service. Synd det ikkje er så mykje anna å velge mellom i Volda.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tesslikestress
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Alltid blide, hyggelige personal. Heile familien har fått denne restauranten som favoritt. Nydelig mat og atmosfære. Kebabrull og biffsnadder er blant favorittane.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Lena D
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Biff Al Fredo og Sjokolademuffins med krem, NYDELIG!!! Flinke ansatte☺️Flott nytt oppusset lokale☺️ Alt er helt herlig.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, theahelset

Reisende som så på Maria's Restaurant and Pizzabar, så også på

Volda, Møre og Romsdal
Volda, Møre og Romsdal

Har du vært i Maria's Restaurant and Pizzabar? Del dine erfaringer!