Mitt første besøk her var under middels, derfor gir jeg totalt 4 stjerner.
Besøk nummer to var langt bedre:
Jeg bestilte rett #1, Pepperbiff med nudler. Drikken kom umiddelbart og maten kom uten mye venting, etter 13-15 minutter. Maten så innbydende ut og luktet godt.
Igjen var det tydelig at dette var lagd fra bunnen av, kanskje med unntak av nudlene. Grønnsakene ga god tyggemotstand - helt etter min smak - perfekt stekt. Det var velsmakende pepperbiff og det var ikke for lite av den. Forholdet mellom mengde, nudler, grønnsaker og kjøtt, var kjempebra. Veldimensjonert rett.
Smaken var generelt god og det var et spicy touch med chili som også falt i smak. Enkelte vil kanskje synes den er litt for sterk, men da kan man sikkert be om mindre chili.
Med den moderate prisen, 189,- for en mettende og smakfull rett "fra scratch", er dette så bra som det kan bli i denne prisklassen.
Veldig hyggelig personale. Hit kommer jeg gjerne tilbake og etter neste besøk håper jeg å kunne dra helhetlig opplevelse opp til 5 stjerner.