Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Høydepunkter i regionen Haugesund Guidet busstur
45

Bestill på forhånd
fra
kr 850,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Gamle Skudeneshavn på
fra kr 850,00
Mer informasjon
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
21
13
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
13
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 38 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Vi lastet ned appen "Tilbakeblikk i Skudeneshavn" og fulgte denne. Det var en positiv opplevelse. Fin digital guding rundt i Skudeneshavn. Det er imponerende å se hvor godt trehusbebyggelsen er bevart, og det var interessant å få et innblikk i byens historie. En slik runde kan med fordel kombineres med et besøk i byens museum (veldig interessant) og på "verdens minste kafe".

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 348alft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2019

Utrolig sjarmerende småby med svært rik historie på sørspissen av Karmøy. Ble bygd opp rundt det rike sildefiske. Svært godt bevart bygningsmasse fra slutten av 1700-tallet og 1800-tallet, med empir som dominerende stilart. Fredet som kulturmiljø. Blondehuset (gjestgiveri/tidligere skysstasjon) er fra 1730. Smale og idylliske gater, historiske roser, parkområde, flere gallerier, gamle sjøboder og sjelden godt bevart kulturmiljø gjør dette til en kulturhistorisk perle. Middag på Smia anbefales. Besøk i den lille kjellerpuben hos Lundin likeledes. Hit vil vi komme tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, KnutS193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Fantastisk fin småby som har bevart sitt unike særpreg frå seilskutetida på ein fin måte. Fine hus, sjarmerende smale gater og smug. Fin park i enden av gamlebyen. Her kan ein rusle rundt i timesvis, sjå på dei fine husa, nyte detaljane og finne roa. Dessverre var der ein sur og kald nordavind under vårt besøk tidleg i mai, men det var ikkje til hinder for at vi forelska oss i byen.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Rerons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Etter en god middag på Smia så passet det fint å rusle i bedagelig tempo gjennom søragada i Skudeneshavn. Unik gammel trehusbebyggelse som er verdt ett besøk. Det tar ikke lange tiden for å få med seg det meste her så dette bør alle som tar turen til Karmøy benytte seg av.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, tor56Haugesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2018

Unik gammel trehusbebyggelse , intim og koselig småbåthavn og en flott park er også verdt et besøk.
Anbefales .Var innom en minikafe med hyggelig vertskap og økologisk mat.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, tommyf393
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser