Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Nydelig plass verdt å besøke

En utrolig flott by med masse gammel små bebyggelse. Husene står tett i tett rundt en liten havn... les mer

Anmeldt 15. juli 2021
714kjetilj
,
Kristiansund, Norge
via mobile enheter
Koselig og verdt å få med seg.

Verdt å besøke, særlig på soldager. Veldig koselig og sørlandsk. Mange små og søte spisesteder og... les mer

Anmeldt 10. juli 2021
christianl946
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 35 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Skudeneshavn
fra USD 146,30
Mer informasjon
fra USD 124,38
Mer informasjon
fra USD 126,09
Mer informasjon
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
19
12
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
12
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 35 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Dra innom Johannes i Majorstuen og spis nystekte vafler. Men ta med kontanter for det trenger du her.
Pittoresk gamleby med sjarmerende småhusbebyggelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, QExcellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi lastet ned appen "Tilbakeblikk i Skudeneshavn" og fulgte denne. Det var en positiv opplevelse. Fin digital guding rundt i Skudeneshavn. Det er imponerende å se hvor godt trehusbebyggelsen er bevart, og det var interessant å få et innblikk i byens historie. En slik runde kan med fordel kombineres med et besøk i byens museum (veldig interessant) og på "verdens minste kafe".

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 348alft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Utrolig sjarmerende småby med svært rik historie på sørspissen av Karmøy. Ble bygd opp rundt det rike sildefiske. Svært godt bevart bygningsmasse fra slutten av 1700-tallet og 1800-tallet, med empir som dominerende stilart. Fredet som kulturmiljø. Blondehuset (gjestgiveri/tidligere skysstasjon) er fra 1730. Smale og idylliske gater, historiske roser, parkområde, flere gallerier, gamle sjøboder og sjelden godt bevart kulturmiljø gjør dette til en kulturhistorisk perle. Middag på Smia anbefales. Besøk i den lille kjellerpuben hos Lundin likeledes. Hit vil vi komme tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, KnutS193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Fantastisk fin småby som har bevart sitt unike særpreg frå seilskutetida på ein fin måte. Fine hus, sjarmerende smale gater og smug. Fin park i enden av gamlebyen. Her kan ein rusle rundt i timesvis, sjå på dei fine husa, nyte detaljane og finne roa. Dessverre var der ein sur og kald nordavind under vårt besøk tidleg i mai, men det var ikkje til hinder for at vi forelska oss i byen.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Rerons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Etter en god middag på Smia så passet det fint å rusle i bedagelig tempo gjennom søragada i Skudeneshavn. Unik gammel trehusbebyggelse som er verdt ett besøk. Det tar ikke lange tiden for å få med seg det meste her så dette bør alle som tar turen til Karmøy benytte seg av.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, tor56Haugesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser