Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Smia Bistro and Pianobar

Smia Bistro and Pianobar
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Skudeneshavn
Prisklasse: USD 15 - USD 52
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Middag
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat i store porsjoner servert av hyggelig betjening i fine omgivelser. Full restaurant når vi var der så måtte vente en stund før vi fikk bestilt mat.
Populær restaurant så lønner seg å bestille bord.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mbauge, Eier på Smia Bistro and Pianobar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for flott tilbakemelding
Det setter vi stor pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 66 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat , store porsjoner, hyggelig betjening, god atmosfære og greie priser. Anbefales. Må bestille bord.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hilde S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mbauge, Eier på Smia Bistro and Pianobar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for flott tilbakemelding
Det setter vi stor pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020

Lokale:
Kan sitte både ute og inne. Koselig, fredelig, rent og pent i starten av Søragadå.

Service:
Vår unge kvinnelige servitør får topp karakter. Svært hyggelig og imøtekommende.

Mat/ drikke:
God smakfull kremet fiskesuppe servert med nybakt Foccacia og smør. Kan bestilles i små eller stor porsjon. Veldig bra. Bestilte aioli til - helt ok. Ikke nødvendig.

God Sjokoladefondant m vaniljeis. Fondanten var perfekt tilberedt. Isen var god. Bringebærsaus virket ikke som hjemmelaget... Totalt sett en en god dessert.

Nydelig hjemmelaget karamellpudding servert med karamellsaus og pisket kremfløte. Anbefales på det varmeste.

KaffeLatte:
Dessverre får denne totalt stryk.
Kaffen var lunket, nesten fraværende kaffesmak og manglet steamet melk.

Men: Alt i alt anbefales dette stedet på det varmeste!

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tonel769
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mbauge, Eier på Smia Bistro and Pianobar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for en flott tilbakemelding.

Bringebær culien er hjemmelaget

Beklager at kaffelatten var lunket, det skal den selvfølgelig ikke være.

Setter stor pris på både ris og ros.
Velkommen igjen til oss på Smiå

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Koselig plass og betjening topp, og maten hel maks,og alltid god musikk i pianobaren, kan ikke skryte nok av plassen og omgivelsene

Dato for besøk: januar 2020
Takk, tors5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mbauge, Eier på Smia Bistro and Pianobar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for flott tilbakemelding
Det setter vi stor pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste klippfisk, hamburger og "Kyllingsjeva" (Club Sandwich-ish) - veldig god mat alt sammen. Kunne kanskje vært ertepure i stedet for -stuing til fisken, men likevel kjempegodt. Vi satte oss ute i bakgården, der nydelig vær satte en ekstra spiss på idyllen i Skudeneshavn. Takk for oss!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, StaleM_Bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smia Bistro and Pianobar, så også på

 

Har du vært i Smia Bistro and Pianobar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din