Nydelig lokale og nydelig mat. Uterestauranten er i en egen klasse der den ligger ut i havnebassenget
7–11 av 20 anmeldelser
Ønsket å spise fiskemiddag her under vårt besøk i Skudeneshavn. Bestilte breiflabb, men det hadde de ikke. Mindre forståelig at de heller ikke kunne servere fiskesuppe. Det endte med bestilling av halvlitere med øl. Det ble servert mindre glass uten noen unnskyldning. Det var et større arrangement i andre etasje og personalet virket stresset. Men beliggenheten på brygga var super og kan ikke tas fra dem. Den reddet to stjerner fra vår side
Familie på tre voksne og et barn vi skulle spise middag. To hamburgere en biff og en biffsnadder. Det tok 40 min å få maten, vi var alene i lokalet. Burgerene er av typen «karbonader fra fryseren». Biffen skulle være medium den var helt tørrstekt. Biffsnadder var OK. Høye priser med tanke på kvalitet. Hadde denne plassen senket prisene og promotert seg som en snack bar, hadde maten nesten vert OK. Spesielt med tanke på at det finnes spisesteder rett i nærheten med suveren mat i samme prisklasse.
Et godt valg for en kaffekopp i solskinnet.
Grei uteservering med nydelig utsikt, du sitter rett over vannet.
Utrolig idyllisk i godt vær!
Inne var det ikke like sjarmerende.. Gammelt og utdatert interiør, men + for veldig god cappuccino og hyggelig betjening.
+ for at hunden fikk være med på uteserveringen og betjeningen kom uoppfordret med vannskål.
Familien på tur til Skudeneshavn spiste middag her. Stedet er ikke videre innbydende men mater er ok. De voksne spiste burgere som var greie, barne pizza som var god