Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
Priceline
USD 141
Vis tilbud
Agoda.comUSD 140
FindHotel
Etrip
Se alle 7 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
6
6
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
6
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 14 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2017

Ble først litt skeptisk når jeg så plassen og tenkte virkelig, skal vi bo her? Vi fikk sjekket inn og ble tildelt ned 1, stor fin hytte med 2 soverom. Hytta ligger litt dumt til hvis man har mye tung bagasje, da man ikke får parkert helt inntil. Vi hadde problemer med DVD spilleren på hytta, men de jobbet iherdig for å fikse problemet. Personalet og eieren er hyggelige mennesker som gjør sitt for at du skal trives.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, 990bjorna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2017 via mobile enheter

Vi bestilte hytte på sparket, og fikk hytte nr 3. Hytten var stor og forholdsvis nyoppusset. Det var en stor og fin terrasse og en stor gang før du kom inn i stuen. Eier var imøtekommende og fikset opp i lyspærer og lignende med en gang. Anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2016

Etter en lang kjøretur var det godt å komme til Skudenes Camping.Fine og rene hytter,med det man trenger av bekvemligheter.Dette året har vi bodd der 2 ganger .
Kommer til å bo der en gang til i 2016.

Romtips: Stille og rolig-Alle hytter er bra.
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
Takk, Jan H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

To netter i telt på Skudenes Camping i forbindelse med hundeutstillingen. Campingen har de fasiliteter man kan forvente, men er bedre tilpasset campingvogner enn telt. Helt fint for en natt eller to. Toalett fasiliteter er bra og rene. Tilgang på strøm.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, oyvjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2015

Flott plass, god service - godt utstyrte hytter! Vi bodde to netter i nr. 4 (den som er nærmest på bildet) og koste oss til tross for at været ikke var det beste! Vi fikk lov å ha med hund, takk! :) Fine utearealer, utepeis og store terrasser!

Romtips: Vi bodde i nr. 4 - stor hytte, flott terrasse og handicapvennlig!
Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, VikingEva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser