Hadde et arr for ca 40 stk fra Trondheim på dette hotellet. Bare selve barområdet/loungen er verdt turen. God mat og hyggelig betjening. Rommene store og høy klasse. Spa anlegget må besøkes med boblebad ute
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Rom
Renslighet
Service
Spør Mini J om Copperhill Mountain Lodge
Takk, Mini J
Leide oss inn på familierom ( 2 voksne+ 2 barn). Trivelige rom. Vi voksne benyttet badeanlegg. Litt for lite i badeanlegget for barna. Hotellet har en enormt fin arkitektur. Trivelig opphold og kommer gjerne igjen.
Spør aslea2017 om Copperhill Mountain Lodge
1 Takk, aslea2017
Fint hotell men fin beliggenhet, verdt kjøreturen oppover lia og få den utsikten. Hadde silversuite og den var verdt å betale litt ekstra for,supert bad og utsikt. Halvpensjon med bra middag, greie porsjoner,innholdsrik frokost. Flotte fellesarealer med mange koselige sitteplasser. Vi kosa oss
Spør 895gretev om Copperhill Mountain Lodge
Takk, 895gretev
Fantastisk hotell og fasiliteter, rommet var stort og virkelig god seng. Dusjen var en drøm. Veldig god mat. Det eneste jeg vil bemerke er at kaffen fra maskinene i konferansedelen i 1. etasje var elendig. Helt i kræsj med resten av hotellet!
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør Shofter om Copperhill Mountain Lodge
Takk, Shofter
Fint hotell med veldig bra utsikt, men service i restauranten og kunnskapen om mat og vin er dårlig. Kunne ikke justere varmen på rommene, så vi hadde 28 grader inne på rommet. Fikk kun 4 timer søvn denne natten. Sikkert bedre her om vinteren😉
Dato for oppholdet: juli 2018
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør SteinarPedersen om Copperhill Mountain Lodge
Takk, SteinarPedersen