“Bra lunsj og dessert”
Anmeldelse av La Gondola

La Gondola
Vurdert som nr. 47 av 74 Restauranter i Åre
Anmeldt 28. februar 2024

Bra mat og god service midt i bakken sammen med storfamilien. Både til lunsj og fika er dette er fint sted
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Anja Nilsen N

Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

I påsken spiste vi lunsj på La Gondola da vi var i bakken.
Restauranten ligger fint til, og fra baren ute har man fantastisk utsikt. Det finnes en restaurantdel, bar og kafé.

Det var mye folk da vi var der, og siden vi ikke hadde forhåndsbestilt trodde vi det kom til å bli umulig å få bord. Men vi var heldige. Vi fikk sitte ute i baren mens vi ventet, og fikk så bord i øverste etasje. Litt synd at man ikke kan spise ute, men det er kanskje vanskelig i forhold til logistikk.

Her er det italiensk mat som gjelder, og vi var veldig fornøyde med det vi fikk. Salat, pasta, bruschetta, alt var nydelig. I Norge er vi ikke så godt vant med restauranter som serverer ordentlig mat i bakkene, så det gjør oss mer imponerte. God service også og hyggelige ansatte, og et prisnivå som er helt ok. Og vil man ha det enklere er kafeen et godt alternativ, som også hadde koselige sittegrupper.

Dato for besøk: april 2023

Dato for besøk: april 2023
Anmeldt 10. februar 2023

Dato for besøk: februar 2023

Reisende som så på La Gondola, så også på

Har du vært i La Gondola? Del dine erfaringer!