Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og atmosfære”
Anmeldelse av Supper Are

Supper Are
Vurdert som nr. 4 av 69 Restauranter i Åre
Prisklasse: USD 5 - USD 34
Kjøkken: Søramerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og betjening. Masse smak, delikat servert etter gode anbefalinger fra servitøren. Sjeldent god mat, hilsen 4 damer

Dato for besøk: september 2021
Takk, skagemo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (254)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 254 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2020

Ble møtt av en hyggelig hovmester og overlatt til en enda mer hyggelig servitør. Maten var tapasinspirert og vi fikk anbefaling om hvor mange retter vi burde bestille. Maten var et opplevelse i smaker og var i tillegg veldig fint presentert. Vi ville ha muligheten til å smake flere typer vin og ba derfor om å få servert rødvin i glass. Rødvinen vi fikk servert passet utmerket, og vi fortsatte derfor med samme type ut i måltidet. Det eneste jeg vil påpeke er at man kanskje burde informere om at prisen på et rødvinsglass var 160 kroner. Vinen var veldig god, men litt dyrere enn det man kan forvente av vin servert i glass. Desserten var himmelsk. Vi bestilte ostekake, men det var mer som en sammensatt opplevelse av is, kake og sjokolade.
Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, paalo2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Tilfeldigheter førte oss til Supper. Fikk en kulinarisk opplevelse for syn og smaksløker. Kjempeservice av personale.

Dato for besøk: september 2019
Takk, abjornsdatter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018

Hadde et arr i Åre på en tirsdag da nesten alt var stengt. Fikk kontakt med Supper Åre og fikk et møte med de.
De var da så vennlig og åpnet restauranten for oss og leverte spennende mat fra Sør Amerika og veldig god service

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Mini J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2018 via mobile enheter

En helt eventyrlig kveld med på en fantastisk spiseplass. Bred meny med mye spennende. Vi lot servitøren komme men småretter til oss utover kvelden . Det var en fulltreffer og innertier. Helt fantastiske smaker og eventyrlig service. Supper Åre anbefales på det varmeste .

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, larsk300
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Supper Are, så også på

 

Har du vært i Supper Are? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.