“Nydelig og smakfullt”

Supper Are
Vurdert som nr. 6 av 74 Restauranter i Åre
Kjøkken: Søramerikansk
Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat, godt kombinert med smaker og drikke. Vi var 4 voksne og 2 barn. Vi valgte meny som ble satt sammen av restauranten, det falt i smak hos oss. Godt utvalg av både drinker, vin og alkoholfrie alternativ. Ypperlig service, anbefales!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, _Janne_1976

Anmeldt 19. januar 2024 via mobile enheter

Med pulskokka målte jeg 12 grader inne i restauranten, ute var det 25 minus. Vi spiste å kom oss hjem så fort som mulig. To av fire retter var for salt. Ellers så var servicen fra de som arbeidet der veldig bra men skjønner ikke hvordan de ansatte klarer en hel kveld med kort sommerkjole uten strømpebukse og kortermede skjorter. Vi frøs med teppe, lue, longs og de varmeste vinterskoene.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, torgrims710
Anmeldt 25. november 2023 via mobile enheter

Kjempegod mat, den ene smaksopplevelsen etter den andre! God stemning og atmosfære i nydelige lokaler. Anbefales varmt!

Dato for besøk: november 2023
Takk, 730marita
Anmeldt 1. mai 2023 via mobile enheter

I påsken bestilte vi bord en kveld på Supper i Åre sentrum.

Restauranten er stor, og har bord over flere etasjer. Stilen er moderne og fin. Menyen de har tilbyr sør-amerikanske småretter. Vi ble anbefalt et visst antall retter per person, men det var litt vanskelig å forstå priskonseptet, og hva antallet biter var per rett i forhold til pris. Men totalt sett ble mixen god, og det ble mange spennende smaker. Vi avsluttet med noe søtt til kaffen, og desserten/isen var også god. Anbefales.

Dato for besøk: april 2023
Takk, LineH79
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og betjening. Masse smak, delikat servert etter gode anbefalinger fra servitøren. Sjeldent god mat, hilsen 4 damer

Dato for besøk: september 2021
Takk, skagemo

Reisende som så på Supper Are, så også på

Har du vært i Supper Are? Del dine erfaringer!