“Nydelig sted å besøke med venner”
Anmeldelse av Buustamons Fjallgard

Buustamons Fjallgard
Vurdert som nr. 9 av 74 Restauranter i Åre
Kjøkken: Svensk
Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Vi gikk for menypakke, hvor vi fikk smake 3 snaps i brenneriet før middag. Nydelig drikke, og trivelig og god introduksjon. Maten var særdeles god, og betjeningen gjør opplevelsen perfekt i koselige lokaler. Jeg anbefaler en kveld på Buustamon Fjellgård.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Journey417071

Anmeldt 26. juli 2023 via mobile enheter

Ble møtt i døra av hyggelig og velkommende personale, som fortalte oss historien om gården og presenterte menyen for oss. Interiøret er originalt og koselig. Vi valgte busta-salad og den overgikk all forventning. Så fantastisk god, fargerik og mettende! Etter lunsjen måtte vi prøve en av flere fristende bakverk; vi valgte en blåbærkake med hvit sjokolade glasur- den beste kaken vi har smakt. Vi er så positivt overrasket over maten, servicen og atmosfæren som var utrolig viktig for opplevelsen. Nydelige omgivelser i fjellnaturen, selv om vi kjørte kun 5 minutter fra hovedveien. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Ingela S
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Vi hadde et fantastisk helgeopphold på denne sjarmerende fjellstuen med pensjon innbakt i prisen. I løpet av to kvelder fikk vi servert etablissementets 3- retters middag. Kortreist mat, nydelig komponert og oppfinnsomt sammensatt, jeg kan nevne rogn av sik, reinsdyr, røye og bærfrukt fra fjellet. Alt smakte utsøkt og de innehar også kunsten å anbefale perfekt tilpasset vin og snaps til maten. Interiøret er fantastisk med autentisk nostalgi, varme peiser og levende lys fra tilpassede lysestaker i naturlig granittstein. Fjellgården har forøvrig spa-avdeling, koselige rom og ski in/out til Åres fantastiske skianlegg. Kommer tilbake!!

Dato for besøk: februar 2019
2  Takk, gaute2015
Anmeldt 17. februar 2018 via mobile enheter

Fantastisk lunch, rett ned fra høgson’.
Buustsdmons Fjallgard anbefales for god og bra mat. Spiste fiskesuppe som var fantastisk, og Skagenrøre som var hel ok.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, larsk300
Anmeldt 12. april 2017 via mobile enheter

Buustamons Fjallgard må være den beste plassen å spise når man er i bakken. Om det er Lunch, middag eller fika. Gode priser. Koselig rustikk interiør. Eneste ulempen er at det er veldig populært og kan være vanskelig å få bord. Bord bestilling er mulig.

Dato for besøk: april 2017
Takk, arvev2015

Reisende som så på Buustamons Fjallgard, så også på

Har du vært i Buustamons Fjallgard? Del dine erfaringer!