Veldig trivelig hotell. Et hotell med sjel. Flotte rum. Bra rengjøring. Både vi voksne og våre to hunder ble tatt godt imot. Hotellet har en koselig restaurant og en veldig god frokost. Kommer gjerne tilbake.
Hotellet reklamerer med gode senger. Der kan man vel velge om man vil være enig. Vi syns sengene var ukomfortable.
Hyggelig betjening og en god frokost.
Rommet vi hadde hadde balkong men der var deler så råtten at vi var redd rekkverket skulle falle ned så var best å ikkje lene seg for mye når man nøt utsikten
God stemning, nydelig mat, fantastisk vinkart og byens triveligste personal. Verdt et besøk, en perle i Åre! Vi var her 2dager på rad, og like fornøyd begge dager. Tartaren er ubeskrivelig! Risottoen er magisk! Hjorten fantastisk!
Tredje gangen vi overnatter ved hotellet. Vi fikk et fint rom i kjelleren, og kunne parkete MC rett utenfor. Rommet hadde mange hyller i garderoben, noe som er praktisk når en kjører MC. Frokosten var helt grei, med nok å velge i. Hotellet er meget hyggelig og hjemmekoselig, og det tar bare en kort spasertur å gå til sentrum. Sengene var veldig gode.
Dette hotellet er et rimelig og godt alternativ ved besøk i Åre.
Atmosfæren er topp. Rolig og meget imøtekommende personale.
Middagen anbefales på det sterkeste.
Gammelt hotell der man har fornyet det på en måte som også tar vare på det gamle.
Hotellopplevelsen var som forventet. Meget hyggelig atmosfære og ansatte. Et rimelig alternativ. Forventer du en himmelsk frokost med mange valg, er ikke dette hotellet å være på. Likevel synes vi at hotellet leverer på en tilfredsstillende måte.
Opplevde en eller en annen ubehagelig lukt på rommet, som vi ikke klarte å finne ut av hva var.
Kommer gjerne tilbake.