Noe for seg selv, for å si det mildt. Aldre igjen kommer jeg til å besøke en O'Learys igjen. Godt jobbet.
Gjelder ikke maten altså, og ølet smakte godt, MEN at de ikke rengjør bowlingsko etter hver kunde er ikke bra. Direkte ufyselig når eneste skopar igjen av riktig størrelse både er varme og klamme etter siste bruker. Da blir d ingen bowling.
Servitørene la ikke merke til oss når vi sto og ventet på å få bord. Måtte gå til baren til slutt. Maten kom relativt rask og var god. Bartenderen kunne gjerne ha funnet fram smilet.
Hadde med familien hit. Ikke spesielt spennende, men god burger og hot wings. All american style. Anbefales.
Veldig dårlig service. Venter på å bestille, venter på mat, ventet på å betale og i tillegg var det da betjeningen som var gretten. Maten smakte Ok.