“Hyggelig sted med spennende mat”
Anmeldelse av Creperie & Logi Åre

Creperie & Logi Åre
Vurdert som nr. 3 av 74 Restauranter i Åre
Kjøkken: Fransk
Anmeldt 7. november 2018

Trivelig og innbydende spisested sentralt i Åre. Så å si alt på menyen er pannekaker, eller rettere sagt crêpes og galetter, enten det er hovedrett eller dessert. Spennende fyll og topping gjør likevel tilbudet variert. Godt utvalg av ekte fransk sider. Hyggelig betjening, serviceminded og oppmerksom. Parkering i nærheten kan være en utfordring, men det gjelder egentlig hele Åre sentrum. Anbefales!

2  Takk, 89eivinda

1923 av 489 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Uvanlig konsept. Tema er pannekaker i forskjellige varianter. God mat, både med mere klassisk utgave med søt pannekake, med sukker, sjokolade,is etc, men også en annen variant severt med kjøtt, ost, egg blant annet . Dette kunne minne litt om pizza.

1  Takk, aslea2017
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Som det ligger i navnet selges det kun pannekaker her, men da i alle varianter. Så her kan du ta lunsj,middag og dessert. Ligger fint til i sentrum med uteservering .
Vi bestilte lunsjpannekaker, og det ble nesten som en pizza. Ble med kylling og bacon. Ser godt ut og smaker greit. Ble kanskje litt mye salt -smak. Mye mat og man blir mett. Så var synd at vi ikke klarte noe dessert-pannekake; vil nok tro at det er best. Men et godt alternativ til andre spiseplasser.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Lid79
Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Vi ble veldig positivt overrasket da vi besøkte Åre Creperie. Veldig god mat og service! Gode smaker og kreative varianter av normalt så tradisjonelle pannekaker.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, mariannets
Anmeldt 11. januar 2018

Spennende med annerledes mat, de serverer galettes og crêpes med mye spennende toppings. Veldig populært når vi var der så kan sikkert lønne seg å reservere bord.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 302agh

Reisende som så på Creperie & Logi Åre, så også på

Har du vært i Creperie & Logi Åre? Del dine erfaringer!