“Prima Pasta….Prima mat og service!”
Anmeldelse av Prima Pasta - STENGT

Prima Pasta
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Store porsjoner og riktig god mat. Familie på fem ble god og mett. Utmerket service og blide hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste 👍👍👍

Dato for besøk: juli 2022
Takk, CooleCurtis

Anmeldt 25. februar 2022

God mat, store porsjoner og svært hyggelig betjening/drivere. Jeg anbefaler stedet på det varmeste! Vi kommer igjen:-)

Dato for besøk: februar 2022
Takk, knut_yvind0
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Autentisk italiensk pasta og veldig sjarmerende lokale. Gode porsjoner. Hyggelig og effektivt personale.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, stianb319
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Var her for to år siden. Bestemte oss da for å dra hit neste gang vi var i Åre. Nå har vi spist her tre dager på rad. Store porsjoner (selv for sultne syklister) og nydelig smak! Overgår alle andre pastarestauranter jeg har vært på tidligere!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Systematiker
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig pasta, store porsjoner, rimelig. Vi har spist oss gjennom hele menyen 🙂Kokken Emma er helt fantastisk (hils mormor).
Monica og Espen

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Konefar
Emma L, Chef på Prima Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019

Gud så roligt att ni tyckte om det och tack för fina ord! Hoppas vi ses snart igen! :) mormor hälsar så gott!

Reisende som så på Prima Pasta, så også på