“Herlige Anders”
Anmeldelse av Anders.

Anders.
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Hemavan
Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

Herlig plass med god stemning og direkte utsikt til parken. Variert og god mat til en rimelig pris. Mye godt å drikke og spise for både store og små. Anbefales på det sterkeste både for lunsj og for en god middag med deilig drikke.

Takk, mortenk512

Anmeldt 8. august 2023

Veldig trivelige lokaler, hyggelig betjening og variert meny. Poulet ratatouille var noe smakløs, men musles frites var nydelig. På nabobordet skrytte de veldig av steak tartar, så den var nok også god. Anbefales!

Dato for besøk: august 2023
Takk, 981signy
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Overraskende og hyggelig med et spisested med fransk profil- midt i ski-- Sverige.
For meg som er "franskofil" var dette midt i blinken.
Fransk kafe musikk på høyttaleren, fransk vin og toppen var den beste creme brulee - jeg noensinne har smakt.
Vi kunne til og med kjøpe med oss et vinglass til 60 kr stykket. Det hadde emblemet til restauranten.
Det var litt koselig- å ha som minne.
Vi spiste en fantastisk salat med med pære, nøtter og chevre. Ost og skinke tallerken.
Dette til forrett.
Hovedrett var en fantastisk pannekake med røkt røding, ruccola, dressing med multer. Fantastisk. Kjører vi dit på nytt- blir det samme rettene

Dato for besøk: august 2021
Takk, elisabethg597
Anmeldt 25. mars 2024

Anmeldt 22. mars 2024

Dato for besøk: mars 2024

Reisende som så på Anders., så også på

Hemavan, Västerbotten
Hemavan, Västerbotten

Har du vært i Anders.? Del dine erfaringer!