“Herlig kelnere”

Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. august 2022

Et fantastisk sted.
Vi var 3 par som alle likte dette stedet best.
Hyggelige servitører og vi følt oss alltid velkommen.
God mat.
Vi prøvde fisk, blekksprut, kjøtt og pasta.
Meget bra

Dato for besøk: august 2022
Takk, 413terjeg

Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Fint sted, hyggelig betjening og god mat. Fint for familier. Veldig bra stekt biff. Lite tilbehør, så et must å bestille sideretter til.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 360nina_
milard0vic87, Manager på Restaurant Dioklecijan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2019

Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Koselig restaurant med veldig hyggelige kelnere. God mat og helt topp drinker. Skulle hatt litt lengre åpent på kvelden.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, s0lrundf
milard0vic87, Manager på Restaurant Dioklecijan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2019

Anmeldt 23. august 2019 via mobile enheter

Flott restaurant som lå vegg i vegg med hotellet vårt. Utrolig god service, veldig god oppvartning. Vi var der flere ganger til middag og lunch. Nydelig tunfisk. Flott atomsfære

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, oldy123
milard0vic87, Manager på Restaurant Dioklecijan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2019

Dear,

Thank you for your kind review!

Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Fin restaurant, sentralt med kort vei til stranden. Hyggelig betjening! Her får du god mat og kjempebra service🤩

Dato for besøk: august 2019
Takk, lillylura
milard0vic87, Manager på Restaurant Dioklecijan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2019

Reisende som så på Restaurant Dioklecijan, så også på

Split, Split-Dalmatia County

Podstrana, Split-Dalmatia County

Har du vært i Restaurant Dioklecijan? Del dine erfaringer!