Vi bodde 8 kvelder på klaudija house. Da vi sjekket inn møtte vi en svært hyggelig dame, hun var veldig behjelpelig, I tillegg til hyggelig personalet som jobbet for henne. Airconditionen lagde rare lyder, dette ble ordnet med en gang.
Det var likevel noen mangler ved oppholdet vårt som gjorde hele opplevelsen på klaudija forferdelig.
- Dette var noe av det verste vi opplevde, og slik frekk atferd har vi aldri vært vitne til.
En morgen min søster skulle dra gardinene til side, falt hele gardinstativet ned. Da vi fortalte personalet om dette, reagerte de veldig sterkt. Istedenfor å beklage for at dette hadde skjedd. Anklaget de oss gjestene» for at vi hadde gjort det slik. Både Klaudija og hennes mann skrek til oss og sa «this is a shame». De var begge veldig hissige, og snakket veldig høyt til oss. Da vi prøvde å forklare at det skyldes muligens i at skruene var løse, og at dette ikke var noe vi gjorde med vilje. Sa Klaudija at mannen hennes er ingeniør og at han ikke kan ta feil. De er ikke dumme mennesker. Det var ikke det vi indikerte til heller.
- Dusjhåndtaket var borte fra gjestene som var der før oss, det gjorde de ikke noe med.
- Dusjen ble kald etter at andre person dusjet.
- Det er ikke heis, så man må bære tunge kofferter opp trappene.
Hotellet har fått fire stjerner, men helhetlig mener jeg det ikke bør være mer enn 2/ 3 stjerner.