Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
ZenHotels.com
USD 95
Vis tilbud
Destinia.com
USD 95
USD 83
Vis tilbud
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (822)
Filtrer anmeldelser
822 resultater
Vurdering fra reisende
217
288
194
82
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
217
288
194
82
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 822 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
KlasF27, Operations Manager på Radisson Blu Royal Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 6. juli 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Klas F, Operations Manager på Radisson Blu Royal Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Vi ville prøve et hotell som ikke lå midt i byen. Dette hotellet ligger i landlige omgivelser og du kommer lett til hotellet med buss 67. Vi spiste middag på hotellet og maten var kjempegod og prisen var overkommelig. Selv om de denne kvelden var underbemannet fikk vi veldig god service. Rommet var stort og sengene behagelig. Badeanlegget var kjempefint men vannet i bassenget var veldig kaldt. Det er også en bakdel at ungenes tilgang til bassenget er begrenset. Vi kunne bare benytte bassenget mellom 08.00 og 11.00, da ungene ikke er velkommne ellers på dagen. Frokosten var veldig bra. Utsjekk gikk kjempefint men taxi turen til Arlanda gikk ikke som forventet. Vi ble lurt av noen på prisen. Hotellet opplyste at det var fastpris til flyplassen på 495,-. Mens den faktiske turen kostet over 800,-. Forklaringen vi fikk var at hotellet hadde bestille en stor bil og det kostet mer. Vi var 2 unger og 2 voksne med baggasje. Når man skal rekke et fly så kan man ikke stå og finne ut av slike ting. Selv om dette ødela noe for opplevelsen så anbefaler vi Hotellet på det varmeste!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mortenw259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Klas F, Operations Manager på Radisson Blu Royal Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2018
Google-oversetting

Hej Morten
Tack för att du bott hos oss på Radisson Blu Royal Park Hotel och för din fina återkoppling.

Jag kommer att följa upp med mina kollegor att vi blir tydligare i informationen rörande pris på taxi.

Varmt välkommen tillbaka!

Med vänlig hälsning
Klas Fells
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2016

Kjem ikke tilbake til dette hotellet. gammelt bad, lukt av kloakk på badet og luktet mugg. Gulvet på badet beveget seg slik at jeg var redd å gå på det. Dårlig rengjøring. Skitne sengklær. Frokost helt ok, men har hatt bedre frokost. Dårlig restaurant og lite å velge mellom... Dårlig service på restauranten. Satt lenge å ventet på å få bestille. Ikke noe god burger. Ser nesten ut som et fengsel uten i fra. Eneste pluss var at bussen gjekk fra hotellet(busstopp uten for døra) og rett til Grønnalund i Stockholm by.. Kjøp gjerne bussbillett som varer 12-24 timer.. så reiser du så mye du vil med buss også med trikk 7 i Stockholm city. Kan kjøpe billett på hotellet.. Brukte ikke spa avdeling hotellet, men det såg pent ut. Ikke så langt i fra Mall Of Scandinavia. Yrende dyreliv rundt hotellet og stier å gå på.Parkering i kjeller.. Parkering mot betaling inne og ute.... Dårlig wifi. Varmt på rommet om sommeren.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Annka79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016

Grei beliggenhet og parkeringsmuligheter.Buss hver halvtime utenfor hotellet til sentrum og Skansen.Bussbiletter kjøpes i resepsjonen,hyggelig personale med gode tips.Bra rom ,og et flott svømmebasseng,ok frokost

Dato for oppholdet: august 2016
1  Takk, Tor Heyerdahl S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser