Årets opplevelse! Vi hadde kjøpt billetter til konsert med The Rolling Stones på Friends Arena, og hadde funnet Quality Hotel Friends som ligger "bredvid", faktisk nærmere enn vi hadde oppfattet!
Vi var spent på hvordan det ville bli å finne frem til hotellet, men det gikk helt fint med adressen innlagt på GPS'en. Vi ble tatt godt imot ved ankomst. Vi fikk Superior-rom i 22. etasje, med flott utsikt over bydelen Solna og Friends Arena rett utenfor.
Etter ankomst spiste vi en deilig middag i restauranten i 25. etasje - Brasserie X. Frokosten i Restaurant In Between i fjerde etasje var innholdsrik og god.
Hotellet bar preg av konserten - det ble spilt Stones-musikk i fellesområdene, og resepsjonen var pyntet med Rolling Stones i "ballongs-bokstaver". Dette likte vi!
Jeg parkerte bilen i parkeringshuset i forretningssenteret The Mall of Scandinavia, som også ligger rett ved hotellet. Svindyrt, men hva gjør man ikke for å oppleve sine helter - ?
Eneste minus jeg registrerte var at det var overraskende lite skap-/skuffeplass, så vi måtte faktisk "bo i koffert" under det tre netters oppholdet.
Hotellet tok kontakt flere ganger på forhånd via e-post med informasjon om tilbud og ulike forhold ifm arrangementet. Det gjorde at vi var godt forberedt da vi ankom. Ros til hotellet for det!
Beliggenheten til hotellet ved siden av Friends Arena er et unikt konsept. Det var herlig å bare kunne spasere vel 100 m hjem til hotellet etter konserten.
Vårt opphold på Quality Hotel Friends var flott, og sammen med en alle tiders konsert på arenaen ble dette en stor opplevelse!