“Skuffende”

Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Dette var vår favorittrestaurant da vi var her 2 uker i 2016. Vi hadde gledet oss til å spise den deilige biffen med peppersaus. Maten vi fikk nå i 2019 var rett og slett skuffende. Seigt kjøtt, tam saus og slappe poteter.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, johanneb418

Anmeldt 3. oktober 2018

For et sted å komme til. Nydelig beleggenhet ved havnen. Bestandig god mat og hyggelig betjening. Pass på å få dere bord på balkongen i 2 etg. Kan være lurt å reservere bord. Masse god mat vi velge mellom. Her spiser vi gjerne flere ganger i løpet av vår ferie.

Takk, Kyrre F
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 5 derav 3 voksne barn.
Av de rettene vi bestilte var det en salat Rarita, denne inneholdt tunfisk som det ikke var opplyst om i menyen.
Så bestilte en av oss biff som skulle være godt stekt denne var medium light.
Når vi så skulle betale forventet vi at en slik fin Restaurant tok kredittkort, men de tok kun kontant. Dette klarte vi akkurat å skrape sammen.

Takk, Dag Solem S
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Ble godt mottatt nede, fikk bord for 4 oppe med engang. Ventet ca 20 min før vi måtte vinke på en servitør for å bestille. Winersnitzel var MUK,kald,og kald chips. 2 ganger,pepperbiff var feil stekt i forhold til bestilling. Den var lunka. Stekte poteter var kalde.peppersaus i en lite skål på siden,kald,smakte ingenting. Restauranten var ikke full. Servitører satt ved bord nede og røkte...elendig avslutning på siste kveld her..Vegetarmaten var veldig bra...

Takk, Heidi S
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Forferdelig elendig service. Dårlig mat. Bestilte reker fikk kreps. Underbemannet. Folketomt. Sur betjening. Vonde stoler.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Morgan L

Reisende som så på Rarita, så også på

Split, Split-Dalmatia County
Okrug Gornji, Ciovo Island

Okrug Gornji, Ciovo Island

Har du vært i Rarita? Del dine erfaringer!