“Meget god mat og god service”
Anmeldelse av Restaurant Mali Raj

Restaurant Mali Raj
Vurdert som nr. 1 av 34 Restauranter i Okrug Gornji
Prisklasse: USD 3 - USD 28
Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Familie på 4 hvor barna spiste pizza og de voksne hadde kjøtt. Meget god pizza, barna var godt fornøyde. Fantastisk godt kjøtt med god grillsmak for de voksne.

Til tross for at vi ikke hadde reservert bord ordnet de et bord til oss. Observant kelner som var veldig service innstilt.

Alt i alt en meget god matopplevelse som kan anbefales.

1  Takk, LarsBred

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Helt ordinær god mat, med biltrafikk og musikk bakgrunnen. De ansatte var veldig servise innstilte. Vi blir veldig skeptisk til at vannflasker er åpne før de kommer til bordet. Er det kjøpe vann eller vann fra springen?. Utenom dette en en grei mat opplevelse.

Takk, kjetil Y
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Dette er uten tvil beste restaurant i Okrug og omegn. Topp service fra innehaver og servitører. Vi kommer stadig tilbake og blir aldri skuffet. Nydelig mat, tunfisk, biff, kylling caprese, pasta.. Gode priser er det også.

Takk, OnAir580812
Anmeldt 20. september 2021 via mobile enheter

Det var fantastisk mat, både tunfisk og biff. Biff perfekt stekt og gode sauser😊 Tunfisk tataki var veldig god med godt tilbehør. Vil nok være et stamsted når vi reiser til Okrug Gornji neste gang også .

Dato for besøk: september 2021
Takk, 928anitaa
Anmeldt 6. mars 2020

Her er en restaurant som det er ofte fult på å derigjen lurt å forhåndsbestille plass om man er flere en et par stk, maten er litt dyrere en nede langs stranda men det er det verdt i høyeste grad. En plass verd å prøve. Anbefaler noen av decbiffrettene de har..

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 173sverres

Reisende som så på Restaurant Mali Raj, så også på

Split, Split-Dalmatia County

Trogir, Split-Dalmatia County
Okrug Gornji, Ciovo Island

Har du vært i Restaurant Mali Raj? Del dine erfaringer!