1. Prisen på rommet var utrolig høy i forhold til kvaliteten og standard.
2. Enkel frokost, savner grønsaker
3. Maten var smakløs... utrolig skuffet over servicen og den måten vi ble behandlet på etter klagen .... vi hadde gledet oss så mye så bestilte vi mat fra sjefs meny- men maten hadde ikke noe med den kvaliteten de reklamerte for å gjøre.. biff var sei, Pasta var nesten rå og uspiselig, fisk var overkokt, fiske suppe var rett og slett smakløs... jeg måtte sende maten min i retur men allikevel måtte vi betale 245 euro for 2 voksne og to barn..og ikke nok med det så vi ble behandlet som søppel fordi vi har klagt... utrolig skuffende opplevelse.
Sjefen I resesjon smiler til deg så lenge du smiler tilbake uten klagen, men hvis du klager på noe eller påpeker noe som ikke stemmer så blir behandlet som bokstaveligtalt søppel..
Verken mat eller service eller rommet verdt prisen - utrolig dårlig opplevelse dessverre( vi bestilte rom 2 suitte - vi sov ikke på 3 netter fordi når det blåser ute så blåser det også inne fordi hele etasje er dårlig isolert, jeg viste sjefen videoen og fikk jeg som svar på en ufattelig frekt måte at sånn er det og at han bry seg ikke at det er sånn også sa han .. maken til frekkhet og uprofesjonelt!!