GOA68
Dato for oppholdet: mars 2024
5,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Sofia lindholm, Gästservice/receptionVadstena Klosterhotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. apr. 2024
Hej! Vi blir så lyckliga över att läsa hur ni upplevde er vistelse här i vårt magiska Vadstena och det låter som att ni verkligen tog tillfället i akt att njuta av allt vår anläggning har att erbjuda. Tusen tack för era fina ord och vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna er åter snart igen! Tack för denna gång och på återseende ☺️
0.2 km fra Vadstena Klosterhotel
      Vadstena Folkhögskola
      1.1 km fra Vadstena Klosterhotel
      Se flere hoteller i Vadstena
      Anmeldt 3. august 2023

Koselig hotell som var nyoppusset det året vi var der. Vi hadde booket en kulturpakke med all mat og museum inkludert. Dette kan jeg rekommendere! Frukost holdt høy standard i et koselig miljø. "fikan" på kafeen, som lå nede ved vannet, hadde gode kaker og de hadde også glutenfrie og veganske alternativer. 3 stykker kaker var inkludert. Middagen i det gamle munkeklosteret hold høy nivå og prisene for drikker var veldig bra. De som serverte var veldige flinke både ved å hjelpe oss med vin og med spørsmål vi hadde. Vi hadde en pakke så menyen var ikke valgbar. Hadde gjerne hatt mulighet å velge mellom noen få retter. Middagen og innsjekk var et stykke unna, men hotellet kunne stå for taxi etter middagen tilbake til Slottsfløyen etter ønske. Eneste vi som gruppe kunne klage på var at sengene i noen rom var veldig myke og det var lett å "ramle" ur dem. I suiten var sengene toppen. Kommer gjerne tilbake :)

Romtips: Hvis du vil være nære klosteret og resturanten så ikke velg Slottsflygen da den ligger et stykke unna.
      Dato for oppholdet: juli 2023
      Takk, MarieJK
      Sofia Lindholm, Marknadsföring på Vadstena Klosterhotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2023

Hej Marie! Tack snälla för ditt fina omdöme, så roligt att du trivdes hos oss! Välkommen tillbaka snart igen 😀

Anmeldt 23. juli 2023 via mobile enheter

Flott gammelt sted med mye historie. Velholdt, gode senger, veldig hyggelig personale og hode senger. Deilig frokost og restauranten på hotellet var helt topp med eget godt øl og mat på gourmetnivå. Veldig vakre omgivelser og rett ved en liten pulserende storgate
      Lite minus for at det ikke var opplyst om mye trapper og gåavstander

Dato for oppholdet: juli 2023
      Takk, 580karib

Så roligt att lösa hur ni trivdes hos oss! Vi hoppas att få möjligheten att välkomna er tillbaka till oss snart igen!

Anmeldt 24. september 2022 via mobile enheter

Meget fornøyd med oppholdet. Hotellet er
      nydelig restaurert. Rommet var bekvemt. Ypperlig restaurant i imponerende lokale og hyggelig personale. Frokosten var
      også utmerket i interessant spisesal.
      Kommer gjerne tilbake en gang vi har
      bedre tid

Dato for oppholdet: september 2022
      Takk, Stay66128237790
      Anmeldt 22. november 2020

jag kom i går kveld,lørdag.
      hadde bookat och fint rum 112 som ligger litt for seg selv .Fornøyd
      Strålende service fra gladgutten FELIX i resepsjonen.
      Hadde reservert til middag 1930,kom 4 min forsinket og måtte da stå og vente til 1948 før jeg ble anvist i plass,alene,i ett hjørne.
      6 andre gjester ,3 par som kom mye senere enn meg, ble servert sine retter lenge før meg...
      sa i fra til hovmesteren ,men han brydde seg ikke.
      stive priser for vinpakken .

Under frokosten i dag søndag i Kongesalen,var det ingen hansker tilgjenglig,heller ikke personalet brukte hansker.Det var kun en spritflaske i inngangspartiet.Dette oppleves ikke trygt.
      så flere andre gjester som gikk rett inn uten å sprite seg.
      Dette holder ikke !!
      De delte hardkokte eggene var tomme 0915 og ble aldri fylt på igjen ....

super spa og hyggelig personale der.

Dato for oppholdet: november 2020
      2  Takk, Tomm F
      Anmeldt 30. desember 2019 via mobile enheter

Vi var her under julen og hadde bestilt en "julepakke" fra 23.-26. med alle måltider inkludert.
      I tillegg hadde vi bestilt rom med garantert utsikt til vannet i hovedbygget.
      Vi fikk et fint rom i 3.etasje. Det fantes ingen heis og vi ble ikke gpå dette på forhånd.
      Resepsjonen ligger i et separat bygg, sammen med restauranten, et stykke unna hovedbygget hvor vi hadde rom. Hyggelig velkomst i resepsjonen hvor programmet ble gjennomgått.

Frokosten ble servert i forlengelsen av hovedbygget, men man måtte krysse gårdsplassen først. God frokost med det man trenger.
      Rommet var enkelt men rent og med nydelig utsikt.
      Personalet vi hadde kontakt med var meget vennlige og imøtekommende. Noen ganger fikk vi følelsen av at de var litt for få på jobb og veldig unge.

Staselige rom hvor dessert, kaffe og ettermiddagsfika ble servert. Her kunne man vært mer oppmerksomme på søppel og fylle på med varmt vann etterhvert. Men det som ble servert både her og i restauranten var meget godt og lekkert presentert.
      Mange "voksne" så stemningen var rolig og verdig.

Flott turterreng og koselig liten by.
      Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2019
      2  Takk, QExcellent
      Klosterhotell, Kundansvarig på Vadstena Klosterhotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2020

Tack för er fina recension! Vi ser fram emot att välkomna er åter!