Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
23
9
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
9
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 35 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Her var jeg kun innom restauranten, men skjønner godt de som drar hit for å bo en liten stund. Helt nydelig og rett ved sjøen. Fantastisk. Trodde jeg var sulten, så gikk for både forrett og hovedrett når jeg var innom. Forretten var en tangsuppe med både fisk og skalldyr i, samt en krabbeklo du skulle få opp selv. Skadet meg i forsøket, så tror jeg skal holde meg unna det. God suppe, men tanget smakte bare salt. Ikke så stor kontrast til suppa. Hovedrett var tørrfisk med potetmos, balsamico, tomater, ertepure og bacon. Fantastisk godt! Er blitt så lei av torsk, så var godt med smak av tørrfisk til en forandring. Synd at man ikke klarte å spise opp alt, da man ble så mett. Dette var et deilig måltid! God service også.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 959mariaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2019 via mobile enheter

Her var det fantastiskt fra sekundet vi parkerte bilen til vi reiste fra plassen. Var her kun 1 dag, sko ha vært mye lenger. Leide familie hytte som 3 soverom. Hyttene er rett ved sjøen og har alle utsikt mot sjøen og fantastiske fjell. Standarden på hyttene er heilt utrolig og er verdt pengene :) kan nesten stå på terrassen å fiske. Kom kl 17:45 på en søndag og de skulle stenge kjøkkenet for kvelden, men de som jobbet fikset noe mat til oss og gjorde den lange reisen hadde tatt verdt strevet :) maten og øla var fantastisk. Menneskene som jobber utrolig snille og dyktige i jobben sin. Kommer med glede til bake :)

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Djruni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

Helge turen ble lagt hit med en tilfeldighet. Flott tilrettelagt for bobil / caravan. Nært til fjorden og servicebygg. Tok turen til bryggen for å spise middag,flotte lokaler og nydelig middag.Baren har alle rettigheter.Prisnivået sto i stil til kvaliteten på maten og den var nydelig. Blir nok ikke mitt siste besøk til denne perlen.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 550oddarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018

Snaue en og en halv times biltur fra Evenes, flott beliggende, liten sandstrand, båthavn og ganske ny bebyggelse. Både restaurantbygg og rorbuer var førsteklasses. De eldste leilighetene hadde romslige soverom, i de nyeste var det spart mer på kvadratmetrene. Restauranten har tilstrekkelig stor meny og god mat, baren hadde det meste. Heldigvis spurte vi om frokost og fikk bestilt en kurv som ble satt inn i kjøleskapet kvelden før. Det burde vært aktivt opplyst om at det ikke var vanlig frokostservering. Og heldige som vi var fikk vi mat i restauranten første kvelden selv om den egentlig var stengt, slike ting bør ikke komme som en overraskelse. Men ting ordnet seg, betjeningen var hyggelig, stedet var rent og pent, og sola skinte, så da er jo det meste bra. Med litt bedre informasjon og åpen restaurant begge kvelder, ville jeg gitt stedet topp score.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Knut H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste tørrfisk med ertepuré og balsamicotomater. Det var helt nydelig. Hvis du tenker du ikke liker tørrfisk så gjør du det når du spiser denne retten.
Restauranten ligger nydelig til og du sitter nesten ute i havet.

Vi bodde på camping/bobilplassen med utsikt rett ut i havet. Her er det en flott sandstrand med grillmulighet. Både en gapahuk og bord og stoler ute. Ved ligger for bruk til bål.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser