Fint, rent og koselig hotell med veldig god mat og fantastisk service. Betjeningen er usedvanlig hyggelige og hjelpsomme på alle måter.
Anbefaler dette hotellet på det varmeste og kommer gjerne tilbake
- Gratis Wi-Fi
- Svømmebasseng
Anbefaler dette hotellet på det varmeste og kommer gjerne tilbake
Vi ble flyttet til Hotell Maria da vi ikke kom oss hjem pga. flystreik i SAS, juli 2022, og vi hadde 4 fantastiske ekstra dager her. Vi ble tatt imot med hjertevarme fra eier og det nydelige teamet med damer som driver hotellet. De hadde plutselig fullt hotell som skulle ha alle måltider (noe de ikke vanligvis har) og de stod på fra tidlig morgen til sen kveld og gjorde alt for at vi skulle ha gode dager. Selv om de måtte gjøre dobbelt jobb med vasking og matlaging, var det alltid med store smil, hjertevarme, super service og positiv stemning.
Til frokost kan man lett bestille det man ønsker, når man ønsker og servert der man ønsker (på rommet, balkongen, i hagen eller ved resepsjonen), ved å levere en lapp kvelden før. Dette var luksus, veldig godt utvalg og nydelig mat.
Maria er også et meget rent og godt vedlikeholdt hotell, med et nydelig bassengområde (veldig fint opplyst på kvelden), svalt ved hyggelige småbord under oliventrærne, et fint grill-område man kan benytte og koselige sittegrupper i skyggen flere steder.
Selv om det ikke ligger rett ved havet er det nydelig havutsikt og kort vei ned en bratt bakke til hav og strand. Det er også kort vei og en hyggelig spasertur til Plomari sentrum.
Obs: Mye trapper og bratte bakker - egner seg ikke for bevegelseshemmede.
Vi vil bare takke så meget for helt fantastiske dager hos damene og Giannis på Maria og kommer gjerne igjen!!!
Vi besøkte denne perlen av et hotell, med høye forventninger etter å ha lest anmeldelsene fra tidligere besøkende. Alt svarte til forventningene, rom, renhold, service og mat. Vertinnen var imøtekommende, alltid på tilbudssiden og gjorde alt for at gjestene skulle trives best mulig. Flotte utearealer med nydelig basseng. Ligger høyt og flott med utsikt. Kommer garantert tilbake.
Meget hyggelig hotell og betjening. Topp renhold. Vi bestilte frokost på forhånd, men den kan også enkelt bestilles for de dager man ønsker det. Vi fikk servert frokosten på verandaen. Meget praktisk leilighet med utsikt mot havet og byen. Leiligheten passer best for to. Kun 5 min. å gå til tettstedet Plomari.
Vi bodde på Maria i høstferien 2019, og har ikke én ting å setter fingeren på etter oppholdet. Leilighetene er gullende rene og betjeningen vet ikke hva godt de kan gjøre for deg, - utrolig blide, hyggelige og oppmerksomme. Vi følte oss så velkomne og godt ivaretatt gjennom hele oppholdet.
Leilighetene har god størrelse på soverommene, bra med skapplass og kleshengere, og kjøkkenet er godt utstyrt. Vi leide 4 roms leilighet da vi var tre voksne venninner og ett barn, og hadde én stor og en mindre balkong, - utsikten over sjøen og byen må oppleves!
Vi hadde frokosten inkludert, og fikk veldig god - og mye - mat hver morgen, inkludert frisk frukt. Ville vi bytte ut noe av det som var inkludert i standard frokost var det null problem.
Hotellet ligger en kort gåtur fra bystranden og sentrum av Plomari, med flere restauranter. Vi gikk også til stranden Agios Isidoros flere dager, ca 20 min normal gange fra hotellet.
Maria Plomari Apt anbefales virkelig, og vi kommer veldig gjerne tilbake!
Topp score på alt. Om det skal være en kommentar, så kan info rundt frokosten være mer tydelig, kan oppfattes som inkl. noe den ikke er.
Besøkt 04-11.08.2019
Gangavstand til alt, og 15-20 min til beste stranda, men det er ikke noe stress 👍😉