Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Sioux By på
fra USD 26,58
Mer informasjon
Anmeldelser (1 236)
Filtrer anmeldelser
1 236 resultater
Vurdering fra reisende
687
334
114
35
66
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
687
334
114
35
66
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 236 anmeldelser
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk. Veldig morsomt show, spesielt showet med hestene og kuene i gata. Anbefaler på det sterkeste!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, minar297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johnny D, Director de Relaciones Públicas på Sioux By, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære Minar297.



Tusen takk for ditt besøk og din vennlige takknemlighet.

Vi håper å se deg veldig snart for å ha en god dag!


SIOUX CITY PARK.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018

Flott by fra 1972. Bygget for filminnspilling. De har kyr, hester og en del andre dyr. For 10 år siden hadde de også albino kenguru og krokodille. Nå har de noe andre små dyr. Alle showene er gjennomført. Han som kaster kniv og lass er i GINNIS record bok for begge deler. Men kom tidlige slik at du får med deg alle showene. Du kan få ri på hester her. De har også grilling en kveld i uka. Anbefales. Ser noen syntes det var mye bråk her. Det stemmer til tider. De bruker revolvere som båker like mye som ekte. Husker første gangen vi var der. Vi kom rett inn i bar slagsmål. Noen av de minste ble stor i øyene. Men ingen ville hjem av den grunn. Men sett av helle dagen på plassen, i vært fall fra Kl 10-11 til 15.00 så du får med deg noe.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, FreddyAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johnny D, Director de Relaciones Públicas på Sioux By, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjær Freddyah.



Tusen takk for ditt besøk og din vennlige takknemlighet.

Vi håper å se deg veldig snart for å ha en god dag!


SIOUX CITY PARK.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Dette stedet passer for alle aldre!

Det var handikapp parkering og alt var nær. Om en er dårlig til bena kan en fremdeles få med seg alt som skjer. (Også rullestolbrukere)

Anbefaler alle å være der ca 10:30, da alle show går slag i slag fra kl 11-15. Kan jo velge hva en vil se- men et must er showet kl 12:15: Bankran i ekte western style, og en meget morsomt full cowboy setter spissen på showet. (Ta gjerne med hørselvern til små barn da det er mye skyting)

Alle får prøve lasso, alle kan klappe dyr, og alle kan ri. De har små hester og korte rideturer for små barn og store hester og lengre rideturer for ungdom/voksne. Fra 5-30euro.

I saloon blir det også et morsomt show og skuespillere inviterer barn og voksne inn i skuespillet. Linedans er en annen aktivitet alle kan delta i.

Vedr mat så er det en American saloon som serverer amerikanske matretter.

Shopping: vil du ha en pistol eller cowboyhatt så finner du det her. Poncho også:) De har en gavebutikk med mye forskjellig for store og små.

Du kan få kjøpe bilde og wanted plakat av deg og ditt følge.

Personell var meget hyggelig og imøtekommende. Smilende og hjelpsom. Showvert sa alt på spansk,engelsk og tysk for å inkludere de fleste besøkende.

Anbefaler gode sko( ikke tynne sandaler)

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, lailabb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johnny D, Director de Relaciones Públicas på Sioux By, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære Laila B.B.



Tusen takk for ditt besøk og din vennlige takknemlighet.

Vi håper å se deg veldig snart for å ha en god dag!


SIOUX CITY PARK.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2017

For å få litt fri fra bassenglivet tok vi bussen til Sioux City - ville vesten midt i syden. Vi kom akkurat til første show som var et klassisk vesternshow midt i gata med bankran, cowboyer, indianere, ganstere, fylliker, sherrif og andre personligheter man forventer å finne i slike omgivelser. Så bar det rett inn i saloonen for mer show, mens vi fikk i oss lunsj.

Sioux City ble bygget som filmkulisse på 70-tallet. En ganske stor filmkulisse som det i seg selv var fint å vandre i. Men uten showene hadde det vært stusselig.

Flotte omgivelser - ørkenlandskapet gir også et inntrykk av å være i virkelige ville vesten. Det enste som manglet var cowboyhatten, så man kunne løfte hånden og si "howdy" og "ma´am" (noe vi selvsagt gjorde uansett).

Prisen? Mange klager over høy pris. Med tanke på alle skuespillerne, hestene, kuene og gudene vet hva er det ingenting å si på inngangsbilletten. Vel verdt pengene.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, kjetilbj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johnny D, Director de Relaciones Públicas på Sioux By, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære Kjtilbj.



Tusen takk for ditt besøk og din vennlige takknemlighet.

Vi håper å se deg veldig snart for å ha en god dag!


SIOUX CITY PARK.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2017 via mobile enheter

Ett utrolig flott sted med rett Western stemning. Flotte show. Kan anbefalles for alle. Ridning for alle aldersgrupper og erfaring.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Aina O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johnny D, Director de Relaciones Públicas på Sioux By, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære Aina O.



Tusen takk for ditt besøk og din vennlige takknemlighet.

Vi håper å se deg veldig snart for å ha en god dag!


SIOUX CITY PARK.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser