4 423
4 423
3 272
1 192
Anmeldt 14. januar 2018

Reiste til Hotel Costa nyttårsaften 2017, og bodde der en uke. Hotellet er veldig stort, og består av mange komplekser/rekkehus som er bygget rundt et fantastisk basseng, spa, og restaurant-område. Det praktfulle hovedbygget har spisesaler, bar, underholdningsavdeling, butikker med mer. Det er dessuten mulig å leie bil direkte fra utleiefirma i hotellet. Bilene står parkert på hotellets private parkering rett utenfor. Det er mulig å benytte denne parkeringen mot et tillegg i prisen (3 eller 5 euro pr. dag, og tilgang legges på ditt hotellkort) Ellers er "alt" på hotellet gratis, inkludert drinkene i baren. Det må nevnes at de har deilig mat i deres uterestaurant ved bassenget, men du må gå til borteste enden av komplekset for å komme hit. Deres spa er også verdt å nevne. Du får som gjest 1 fri adgang til deres termal bad pr. person. (ikke massasje, det er ekstra) Her er det alt fra mineralbad, flytebad til tyrkisk hamam sauna. Leiligheten vi bodde i var klassifisert som Suite. Stort rom med stue, bad, og soverom. 2 senger som er skrudd sammen i soverom, og en genial utbrettbar sovesofa på stuen. OBS! Hode inn mot veggen, ellers er det ukomfortabelt på sofaseng. TV i begge rom med HDMI. Minibaren blir fylt opp annenhver dag med gratis drikke. Vær oppmerksom på at AC-anlegget ser ut til kun å starte opp når terrassedøren er lukket. Under 10 minutters gange til hovedstranden i Los Gigantes. Veldig fornøyd med oppholdet. Anbefales sterkt!

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Be Live Hotels
Takk, haakon_hassel
Anmeldt 31. oktober 2017 via mobile enheter

Vårt andre besøk på dette hotellet. Bodde en uke fra 22. Oktober .Vi hadde med barnebarn på 9 år. Denne gangen var det veldig mange gjester . Fryktelig støy ved begge bassengene og så fullt av badeleker av alle slag at vi nesten ikke kunne svømme.I spisesalen var det slik støy av både stoler og mennesker at både frokost og middag ble rene marerittet. Lite vennlig velkomst. Ikke noen velkomstdrink,ikke et hyggelig ord eller smil. Rommet måtte vi finne på egenhånd. Tilslutt fikk vi hjelp av en renholder som viste oss vei. Det værste var kanskje at alle la ut badehåndklær fra kl. 08 hver morgen. Etter 10.30 var det ikke en ledig seng å oppdrive. På de fleste sengene lå det ingen ,bare håndklær . Hvordan personalet kan la dette skje når det står oppslag om at det ikke er tillat forstår jeg ikke. Rommet var vi fornøyd med og renholdet opplevde vi som veldig bra. Maten var også bra, men det ble litt grisete etter hvert da det var mange småbarn som forsynte seg selv. Vi hadde deilig vær og barnebarnet vårt var veldig fornøyd.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Nilsen A
Anmeldt 6. mars 2017

Dette er vårt andre besøk på dette hotellet, og de infridde forventningene denne gangen også. Dette er et flott hotellanlegg!

Rommene:
Store fine rom. Leilighetene har oppholdsrom og soverom med god plass for alle - vi var 4 personer, to voksne, en ungdom og ett barn. Leilighetene begynner å bli litt slitt men holder enda god standard. Renholdet på rommet var upåklagelig, og man får påfyll av vann, brus og øl hver dag. Det er det ikke mange all inclusive hotell som har. Denne gangen var vi heldig og fikk også fantastisk flott havutsikt.

All inclusive:
Noe av det bedre vi har vært på. Stort utvalg av mat, så de som ikke blir fornøyd her må være vant til et meget spesielt kosthold. Glutenfritt brød var også å få tak i.
Ved de forskjellige bassengene var det også strt utvalg av drikke og snacks hele dagen.
Tilbudet i baren var også upåklagelig, her fikk man det meste - noe av det bedre jeg har vært borti på all inclusive.

Basseng:
Det er 3 bassenger med god plass og det virker aldri overfyllt. Det beste er at de er oppvarmet til en slik temperatur at det til en hver tid var behagelig å ta seg en dukkert selv i februar. Rent og pent over alt, egentlig på hele hotellet. Man får bassenghåndklær på hotellet mot depositum - du garanterer med kredittkortet. Man kan også bytte hondklær flere ganger i uka gratis.

Aktiviteter:
Vi reiser med barn og fant mye moro å gjøre på selve hotellområdet. De har minigolf, tennis, fotball, lekeplass, high rope, trampoliner, bowling og andre spill. Om kveldene var det underholdning for hele familien. Familieshowene var av god kvalitet - har vært utsatt for mye rart opp gjennom årene av underholdning, men dette hotellet har kvalitet.

Beliggenhet:
Kanskje det største minuset. Området rundt er små tettsteder med kun turistbutikker. Det er en god del restauranter og en en del aktiviteter som båtturer o.l. Ellers er dette et lite sted som kan bli litt kjedelig i lengden. Det er smale bratte gater over alt. Streder: Små svarte lavastrender som det absolutt går an å bade på. De har badevakt. En god del bølger da vi var der.

Alt i alt er dette et fantastisk flott hotell, som har fin utsikt og et trivelig personale. Vil absolutt anbefale å dra hit.

Romtips: Få et rom med havutsikt. Balkong.
Dato for oppholdet: februar 2017
2  Takk, amira042
Anmeldt 3. mars 2017

Parferie med suite med all inclusive. Suiten over to etasjer med to bad og to terasser var fin, men litt mørk og ikke veldig ren. Sengene er steinharde og jeg kjente det i ryggen etter noen dager. I tillegg står sengene på hjul og ble mye i bevegelse når en tung mann sover litt urolig.
Hotellområdet forøvrig er pent og velholdt, vi tilbrakte mest tid ved det stille bassenget med snackbaren og trivdes veldig godt der.
Maten i buffetrestauranten er gos og variert med forskjellige tema hver dag, men spisesalen i seg selv er forferdelig med et støynivå av en annen verden på grunn av at det er et enormt rom helt uten interne skiller eller andre akustikkdempende tiltak.
Nå vet ikke jeg om dette er en spansk greie, men det serveres heller ikke kaffe i forbindelse med lunsj eller middag, og det fremstår for oss nordmenn som alltid har kaffe til desserten som veldig merkelig.
Man kan også velge å spise a-la carte 2 dager per uke, men det vil jeg etter våre 2 forsøk fraråde. Maten kommer fra samme kjøkken og fremstår som dårligere med få valgmuligheter. Ønsker man noe annet er det i hvert fall etpar restauranter med god kvalitet i gangavstand fra hotellet og det fremstår som en mye bedre investering i turen enn a-la carten hvis man ikke ønsker å benytte buffeten.
Vi besøkte spaet og fikk massasje, hårklipp og fruen tok pedikyr og vi er fornøyde med alt der.

Dato for oppholdet: februar 2017
2  Takk, toreasb
Anmeldt 17. januar 2017

Hotellet er generelt veldig bra. Minus må være størrelsen da det nok kan bli mye folk til tider, under vårt opphold merket vi det spesielt på støynivå i matsal til frokost og middag. Sengene og sovesofaene kunne også vært mykere. Maten er variert og over forventning med tanke på hvor mange gjester der er. Middagsbuffet varierer fra dag til dag. Mange aktiviteter for både barn og voksne.

Romtips: Alle rom er så vidt jeg forstod Suiter over to etasjer med 2 senger og bad opp samt bad og sovesofa nede.
Dato for oppholdet: januar 2017
Takk, Per H