Min far og jeg bodde på hotellet julen 2017. Hotellet er relativt stort. Det er et stykke å gå i bratte bakker til de berømte klippene i Los Gigantes, og handlegatene. For oss var det en fin gåtur, men for noen er en slik tur kanskje et minus. Stranden på Playa Arena nås med en fin gåtur langs sjøen. Den stranden anbefales. Hotellet er litt slitt her og der, men ellers helt ok standardmessig. Renholdet av leilighet, basseng og fellesområdet er veldig bra.
Kjøkkenutstyret i leiligheten vår var meget mangelfult, så hotellet passer best for de som spiser i hotellrestauranten eller i restaurantene i nærheten. Kanalene på TV var for det meste spansktalende og tysktalende. Vi fant 3-4 engelsktalende kanaler, herunder blant annet Sky News og BBC One. De fleste andre gjestene vi traff var fra Storbritannia/UK. Generelt er gjestene i alderen 50-60 år, men også noen småbarnsfamilier var her. Bassenget var stort. Ikke oppvarmet, men vannet var behagelig nok.
Ved bassengområdet ble det stort sett hele formidagen og noe utover ettermidden spilt høy musikk. Vi opplevde dette som meget plagsomt, og ikke minst upassende tatt i betraktning aldersgruppen som besøker hotellet. Litt mer unnskyldelig var bingoen som også medførte en del støy. Vi mislikte denne, men noen barn så ut til å like det. Vi følte oss tvunget til å forlate hotellet og finne alternativer til bassenget på grunn av støy. Vi kommer ikke til å besøke hotellet igjen på grunn av støy.