“Helt grei opplevelse. ”

Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Varierende mat på denne restauranten. Ene retten på bordet var veldig god (sizziling chicken), mens den andre var blass og middelmådig (nudler). Nudlene kom i en gusjebrunsaus og grønnsakene og kjøttet var kjedelig. Positive var at maten kom fort.
Følte oss litt rushet ut da regningen omtrent kom før vi var ferdig og spise. Var ingen spørsmål om vi ville ha noe mer.
Alt i alt en ok plass

Dato for besøk: juli 2022
Takk, B V

Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Kylling curry var ikke grei. Tyntflytende brunsaus. Skal være kremete curry saus. Nudler m/gr.saker var helt grei med sprø grønnsaker og gode nudler. Chicken satay var god. 3 stk spiste duck orange som var ok. Stekt ris med kylling var grei. Grei restaurant, ikke noe gastronomisk opplevelse.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Bente E
Anmeldt 19. juli 2015 via mobile enheter

Dette var andre gang vi besøkte Slow Boat to China. Stedet har en veldig omfattende meny som det tar litt tid å orientere seg i. Og de har også menyforslag fra 3-6 retter. Etter en lang dag i sola og barn som snart skulle legge seg, gikk vi for enkel-tretter denne kvelden.
Maten i seg selv kvalifiserer for fire "stjerner", men da vi ble avglemt to ganger av betjeningen blir det totalt sett tre denne gang. Bestilling av ketchup til barnas chips og hvitvin til kona er viktig å agere på!

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Andre H
Anmeldt 2. juni 2015 via mobile enheter

Maten var veldig god, og de har mange retter. Service er ypperlig og man får kontakt med kelnere hele tiden. Siden det er rett ved brygga så må man forvente å bli plaget av innpåslitne selgere...

Dato for besøk: mai 2015
Takk, 86jonasberg
Anmeldt 28. februar 2014

Dette var en meget hyggelig kinarestaurant når den startet, men etter hvert som de utvider, og det har de gjort 4 ganger, blir det mindre og mindre koselig der. Nå er det store lokalet med rekker av bord slik at du nesten tror betjeningen kommer i Maodress. Likte meg bedre før. Når det er sagt så er maten utmerket.

Dato for besøk: januar 2014
Takk, Knut B

Reisende som så på Slowboat to China, så også på

Puerto de la Duquesa, Manilva
Manilva, Costa del Sol

Har du vært i Slowboat to China? Del dine erfaringer!