“God mat og fantastisk service ”
Anmeldelse av Victor Grill

Victor Grill
Vurdert som nr. 19 av 156 Restauranter i Manilva
Kjøkken: Argentinsk
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Veldig oppmerksomt personale som er effektive og hyggelige. Fikk maten raskt. Litt salt biff for min smak, men alt i alt veldig god mat! Brownien var veldig god, nystekt og varm!
Avsluttet med en limoncello på huset!
Alt i alt en veldig god opplevelse.

Takk, B V

Anmeldt 16. september 2019

Vi spiste biff med fløtegratinerte poteter her og maten var veldig god.
Mør og god biff og gode fløtegratinerte poteter.
Pannekaker med is til dessert kan også anbefales:-)

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, svaHaugesund
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Bursdagsmiddag i romjulen. Mat og service er på topp. Biffen er på topp og vi går hit for å nyte en fantastisk
middag hver gang vi er i området. Stengt i januar, slik vi forsto det.
Nyt opplevelsen.

Takk, Bente H
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Vårt første besøk her med fantastisk biff. Kjapp bestilling og levering i et hyggelig miljø. Måtte sitte inne pga mange gjester, men det la ingen demper på opplevelsen. Har spist på flere restauranter i nærheten, men Victor Grill har førsteplassen nå.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Tore H
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Hadde bestilt bord siden det ofte var fullt her. Fikk en fantastisk god biff. Perfekt stekt. Når man bestiller får man kun biff med litt enkle grønnsaker så husk å bestille tilbehøret utenom. Nydelig Argentinsk rødvin til gjorde dette besøket til en minneverdig opplevelse. Anbefales!

Takk, thomastJ4884FC

Reisende som så på Victor Grill, så også på

San Luis de Sabinillas, Manilva

Puerto de la Duquesa, Manilva
Manilva, Costa del Sol

Har du vært i Victor Grill? Del dine erfaringer!