Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste maten i Los Gigantes!”
Anmeldelse av CK's Bistro

CK's Bistro
Vurdert som nr. 5 av 35 Restauranter i Los Gigantes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 24
Kjøkken: Internasjonalt, Britisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Etter 14 dager med mye dårlig mat så fant vi det stedet som reddet hele matopplevelsen denne ferien.
Nydelig mat - trivelige kelnere og virkelig topp sted.
Synd dette er siste kvelden her - ellers hadde de fått besøk av oss ofte.
Anbefales varmt.
Ligger i smuget ved taxiholdeplassen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Gry N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kathleen V, Propietario på CK's Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019
Google-oversetting

Thank you so much. Hope to see you again on your next visit ❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 071)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 071 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2016 via mobile enheter

Stoppet tilfeldig her da den plassen vi hadde valgt ut var stengt. Jeg spiste tunfisk, fisken var OK tilberedt, grønnsakene var helt katastrofalt dårlige, ihjelkokte posegrønnsaker. To i reisefølget mitt spiste svinemedaljonger, de var helt tørrstekte. Dijonsennepsausen var ubalansert og ødela retten. Grønnsakene på disse to rettene var bra, og potene var gode. I alt: Styr unna.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Ivarbh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2016

God og variert mat har vært på denne restauranten i 4år på rad Alltid koselig å komme hit Veldig hyggelig perorale Starter med "Fish and ships" som de har hver fredag HUSK å bestille bord De åpner kl 19.00

Dato for besøk: desember 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, GoPlaces799172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CksBistro, Manager på CK's Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2016
Google-oversetting

Thank you

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2016 via mobile enheter

Leser gode vurderinger av stedet, men ger må det ha skjedd noe de siste årene??
Så ut som en helt ok bistro. Det levers masse mat på talerken, MEN det hjelper lite når det er elendig tilbredt. Bestilte medium biff. Fikk et enormt stort tørt, smakløst og trevlete kjøttstykke, som halveis ut gikk over til å være helt rått. Antydning av "sur" smak hadde kjøttet også. Bare der ble jeg skeptisk. Salaten på talerknen var dynket i en overpikant senepsaptikvinaigrette som fjernet sll smak av salat. Til og med de friterte potetene var tilnærmet uspiselige!?! Myke, dvaske og svidde i smaken. Her er det tydelig at fritteroljen skjeldent byttes ut...
Det er ikke ofte jeg klager på maten, men dette var bae så trist at jeg faktisk sa ifra at kjøttet ikke var bra. Resten forsto de nok ikke var bra da det meste ikke ble spist. Det de detimot kunne var å ta seg masse betalt for elendigheten. For familien var dette det avsolutt dyreste måltidet på hele Tenerife og det desidert dårligste vi har fått servert!! Dere er herved advart.

Dato for besøk: mars 2016
1  Takk, Timion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2016 via mobile enheter

Etter å ha lest svært gode anmeldelser her på trip advisor ble jeg skuffet. Vi ba om kjøtt som skulle være medium stekt, men det var well done. Veldig mye fett på biffen, så vi fikk lite kjøtt med tanke på det.
Personalet var imøtekommende når vi bestilte bord og frem til vi fikk maten. Etter det så vi ikke så mye til de.
Pluss for utseende på maten.

Dato for besøk: februar 2016
3  Takk, P1368BEanneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på CK's Bistro, så også på

Los Gigantes, Tenerife
Los Gigantes, Tenerife
 

Har du vært i CK's Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din