Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste pizzaen i hele Norge!!! ”
Anmeldelse av Spiret - STENGT

Spiret
Beskrivelse: Spiret Spiseri er en folkelig kafe og restaurant i hjertet av Norsk Tindesenter. Her får du hyggelig service og god mat til en fornuftig pris. Inne- og uteservering med alle rettigheter. Kaker - Lunsj - Pizza - À la carte - Catering Lokalene passer for både små og store arrangement, i tillegg finnes et eget møterom med prosjektor. Har du noe å feire, eller skal du holde møte med bedriften? Kontakt oss gjerne for et skreddersydd tilbud.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Spiret Spiseri er en folkelig kafe og restaurant i hjertet av Norsk Tindesenter. Her får du hyggelig service og god mat til en fornuftig pris. Inne- og uteservering med alle rettigheter. Kaker - Lunsj - Pizza - À la carte - Catering Lokalene passer for både små og store arrangement, i tillegg finnes et eget møterom med prosjektor. Har du noe å feire, eller skal du holde møte med bedriften? Kontakt oss gjerne for et skreddersydd tilbud.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Vi kom innom av ren nysgjerrighet og endte opp med å sitte og spisse en himmelsk pizza. Den vi spiste het "dronninga " om jeg husker riktig og var helt fantastisk. Tusen takk for en så god smaksopplevelse!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, martarC5647NU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 42 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2019

Helt grei mat uten å gi deg de store opplevelsene, uformelt og fin plass. Brun salat til biffsnadder som smakte godt foruten pose bearnaise.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, geiroal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste vegetarburger (veldig god), biffsnadder med röstipoteter (veldig god), klippfisk med tomatsalat og röstipoteter (helt grei, men litt dyr ift hvor god den var) og vanlig cheeseburger (god). Alle rettene kom med salat, noe som er et stort pluss. Röstipotetene var veldig gode! Hyggelig uteservering og koselig personale.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ElKaro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Vi var tre i følget, og to av oss bestilte fiskesuppa. Den var tam på smak, noen av blåskjellene var direkte dårlige, andre var fulle av sand. Vi forsøkte å gi tilbakemelding om dette, men fikk lite gehør. Tredjemann som spiste Tindeburger var mer fornøyd.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Sigrid Slettbak... J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

For dyr mat i forhold til kvaliteten på maten. Vi bestilte fiskesuppe og den var ikke god, med en rar konsistens og bismak. De som bestilte Tindeburger og kyllingsalat var mer fornøyd. Lang kø foran kassen, men vi forhåndsbestilte og fikk maten med en gang.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, AMH-golfi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spiret, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din