“Rask og greit måltid”
Anmeldelse av Bakgården Thai

Bakgården Thai
Vurdert som nr. 2 av 13 Restauranter i Åndalsnes
Beskrivelse: Vi er en Thai restaurant som bruker tradisjonelle oppskrifter i vår matlaging. All mat blir tilberedt av thailandske kokker som har lært kokekunsten av sine mødre gjennom generasjoner.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Betjeningen tok rask opp bestillingen og maten kom raskt. Smakfullt og godt. Gode porsjoner. Servitør kunne gjerne kommet bort under måltidet å hørt om maten var god og tilbudt evt. mer drikke.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 248arildg

Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Romsdalseggtur ble avsluttet med thai. Koselig sted, god mat, passe pris, rent og pent. Hyggelig betjening.

Ikke så mange steder i Åndalsnes, og denne syns vi var best!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 86kjerstim
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Beste thairestauranten jeg har spist på. Hyggelig betjening, koselig lite sted og absolutt verd pengene. :-)

Dato for besøk: august 2018
Takk, monav230
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Dyktige kokker som serverer de nydligste retter. Hyggelig og god atmosfære i lokalet. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MarteH91
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Lokalet ligger i en bakgård og er godt merket fra veien og inn til restauranten. Her var det mulighet for å sitte inne og ute. Lokalet var fin og ryddig med hyggelig betjening. Vi bestilte takeaway og det tok 10-15minutter. Maten var god, men prisen var litt høy.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, johnqtr

Reisende som så på Bakgården Thai, så også på

Har du vært i Bakgården Thai? Del dine erfaringer!