Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat! ”
Anmeldelse av Bakgården Thai

Bakgården Thai
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Åndalsnes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Beskrivelse: Vi er en Thai restaurant som bruker tradisjonelle oppskrifter i vår matlaging. All mat blir tilberedt av thailandske kokker som har lært kokekunsten av sine mødre gjennom generasjoner.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi er en Thai restaurant som bruker tradisjonelle oppskrifter i vår matlaging. All mat blir tilberedt av thailandske kokker som har lært kokekunsten av sine mødre gjennom generasjoner.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, så selv om det tok litt tid i den travleste tiden på kvelden, var det vel verdt å vente på!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Storbydigger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (127)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 127 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Den råeste thai maten jeg har spist Spiste en Tom kha gai med scampi, og bestilte en sterk utgave. Den var sterk, uten å ødelegge smaksopplevelsen. fantastiske smaker med førsteklasses råvarer. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 966maritk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2019

Koselig restaurant i en bakgate i sentrum av Åndalsnes. Hyggelig betjening og god mat. Vi fikk mye mat og ble god og mett. Var heller ikke så dyr. Anbefales

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Marianne72768
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Utrolig god og ekte mat. Passe porsjoner med masse god smak. Her får du en skikkelig god matopplevelse.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Bigmc1977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Ikke så enkel å finne, da den ligger i bakgården som navnet tilsier.
Stemningen og lokalene var fine, maten kjempe god og prisen middels.

ANBEFALER!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Katrine U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Thai, så også på

 

Har du vært i Bakgården Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din