Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig bakgård med litt”
Anmeldelse av Bakgården Thai

Bakgården Thai
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Åndalsnes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Beskrivelse: Vi er en Thai restaurant som bruker tradisjonelle oppskrifter i vår matlaging. All mat blir tilberedt av thailandske kokker som har lært kokekunsten av sine mødre gjennom generasjoner.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi er en Thai restaurant som bruker tradisjonelle oppskrifter i vår matlaging. All mat blir tilberedt av thailandske kokker som har lært kokekunsten av sine mødre gjennom generasjoner.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig bakgård med litt tak. Stille og rolig sted. Rask og grei servering og veldig god mat. Prisnivået og var bra.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Thor-Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 122 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat med store porsjoner! Lange skal man lete etter så god thai mat! Hyggelige servitører og kort ventetid! Anbefales å ta turen!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Pattisola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Maten var kjempegod, store porsjoner og ganske så rask servering.
Eneste som trekker ned er at man ble stående en stund i døra, mens servitørene så vi sto der uten at de sa noe til oss.
Fikk etterhvert bord og da ble det kun +poeng

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Hilde A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Gikk innom for en sen lunsj og ble stående først i køen for å få tildelt bord. To stk fra betjeningen gikk frem og tilbake rett fremfor skotuppen våres og tok bestillinger mens de tidvis gikk bak bardisken og serverte ut drikkevarer uten i det hele tatt å vise tegn til å se oss I HELE TJUE MINUTTER. Etter å ha vurdert gå fra stedet fikk vi til slutt tildelt et bord. Mat og drikkebestillingen lot vente på seg ytterligere TJUE MINUTTER. Da var det bare vente på maten... Vi ble sittende i 70 MINUTTER før en fra betjeningen kommer frem og sier de har servert maten vår til feil bord og vi blir bedt om å vente i 10 MINUTTER TIL. Folkens, styr unna dette stedet om dere ønsker god service og mat innen rimelighetens grenser. I tillegg skal det sies vi også var nødt til å betale full pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mariannev895
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, så selv om det tok litt tid i den travleste tiden på kvelden, var det vel verdt å vente på!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Storbydigger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Thai, så også på

 

Har du vært i Bakgården Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din