Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig”
Anmeldelse av Bakgården Thai

Bakgården Thai
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Åndalsnes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Beskrivelse: Vi er en Thai restaurant som bruker tradisjonelle oppskrifter i vår matlaging. All mat blir tilberedt av thailandske kokker som har lært kokekunsten av sine mødre gjennom generasjoner.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi er en Thai restaurant som bruker tradisjonelle oppskrifter i vår matlaging. All mat blir tilberedt av thailandske kokker som har lært kokekunsten av sine mødre gjennom generasjoner.
Anmeldt 11. august 2020

Fantastisk god mat, flott og hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen neste gang vi besøker Åndalsnes

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MetteD148
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 129 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Middag med venner en fredag i august 2020.

God mat, rask servering, greie priser. Ok meny, om enn litt vanskelig å få oversikt.

Spiste en knallgod red curry, som virkelig fikk frem svetten. Anbefales!

Bra restaurant. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Veldig bra mat, med hyggelige servitører, anbefales på det sterkeste å ta turen innom bakgården thai

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ronnyk14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fant denne perlen av en thairestaurant helt tilfeldig til lunsj. Vi kom akkurat når de åpnet. Utrolig fint lokale, moderne og stilrent men med flotte, autentiske detaljer. Vi bestile hver vår rett og begge innfridde-jeg ba om ekstra spicy på mkn og den var perfekt spicy etter min smak med den justeringen.
Veldig søt betjening. Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg spist her ofte. Kommer jeg til Åndalsnes igjen , eller kjenner nown som skal hit:løp og spis!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 411juliee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig bakgård med litt tak. Stille og rolig sted. Rask og grei servering og veldig god mat. Prisnivået og var bra.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Thor-Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Thai, så også på

 

Har du vært i Bakgården Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din